İspanya Süper Kupası Tivibu Spor’da

05.01.2021 - 19:35

İspanya Süper Kupası Tivibu Spor’da

Yeni sezonda birçok içeriği sporseverlerle buluşturan Tivibu Spor, İspanya Süper Kupası yayın haklarını satın aldı. 13-14 Ocak tarihlerinde yarı final maçları ve 17 Ocak’taki final mücadelesi Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Birkaç ay önce İspanya Copa del Rey yayın haklarını satın alarak dikkat çeken Tivibu Spor, İspanya Süper Kupası’nı da naklen ekranlara getireceğini açıkladı. Futbol içeriklerinin böylece sayısını arttırmayı başaran Tivibu Spor, 13-14 Ocak tarihlerinde oynanacak yarı final maçlarını ve 17 Ocak’taki İspanya Süper Kupa final maçını futbolseverlerle buluşturacak.

Fikstür Belli Oldu

Son yıllarda İspanya Kral Kupası kazananı, La Liga şampiyonu, Kral Kupası finalisti ve La Liga 2’ncisinin katıldığı bir turnuva şeklinde oynanan Süper Kupa’da bu sezon da format değişmedi. Yarı finalde ilk maç Real Sociedad ile Barcelona arasında oynanacak. 13 Ocak Çarşamba günü 22.00’de başlayacak olan mücadele, Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yarı finalin ikinci ayağında ise geçtiğimiz sezon İspanya Süper Kupası’nı müzesine götüren Real Madrid ile Athletic Bilbao kozlarını paylaşacak. 14 Ocak Perşembe  günü 22.00’de başlayacak olan mücadele, yine Tivibu Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Final 17 Ocak’ta

Perşembe günü oynanacak yarı final maçının ardından finalin adı belli olacak. 17 Ocak günü İspanya’nın Cordoba kentinde oynanacak final mücadelesi, yine Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Tivibu Spor’un bu karşılaşmaları şifresiz ekranlara getirip getirmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Tivibu Spor Futbol İçeriklerinin Sayısını Arttırdı

2020/21 sezonu öncesinde sadece ING Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Tivibu Spor, sezona hızlı bir giriş yaptı. Basketbol Şampiyonlar Ligi, Eurocup, Hollanda Eredevise, Belçika Pro Lig ve İskoçya Premier Lig yayın haklarını satın alan Tivibu Spor, böylece daha fazla futbol içeriğine yer vermeyi başardı.

Birkaç ay önce yeni hamlelerle abonelerinin karşısına çıkan Tivibu, FA Cup ve İspanya Kral Kupası yayın haklarını satın aldığını duyurdu. İspanya Süper Kupası’nı da ekranlara getirecek olan Tivibu Spor’da sürprizlerin devam etmesi bekleniyor.