2020-21 Euroleague 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.01.2021 - 00:48

2020-21 Euroleague 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 18’inci haftanın şifresiz olarak yayınlanacak maçı belli oldu. 8 Ocak Cuma günü 22.45’te başlayacak olan Asvel Lyon-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan beIN Sports, yeni yılın ilk haftasının programını açıkladı. Bu doğrultuda Cuma günü 22.45’te oynanacak olan Asvel Lyon-Anadolu Efes mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak.

Asvel Lyon İç Sahadaki Son 5 Maçın 4’ünü Kazandı

Mütevazi kadrosuyla Euroleague’de mücadele eden Asvel Lyon, özellikle iç sahada etkili bir oyun ortaya koyuyor. Barcelona, Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv ve Khimki Moskova’yı iç sahada mağlup etmeyi başaran Fransız temsilcisi, son iç saha maçında CSKA Moskova’ya mağlup oldu.

İç sahada 8 maçta 4 galibiyet alan Asvel Lyon, dış sahada sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe Beko deplasmanında varlık gösteremeyen Asvel Lyon, Anadolu Efes karşısında galibiyet arayacak. 

Anadolu Efes Euroleague’de İstediği Seviyeye Gelemedi

Sezona sakatlıklar sebebiyle tutuk bir başlangıç yapan Anadolu Efes, son haftalar öncesinde bir seri yakalamıştı. Herkes Anadolu Efes’in toparlandığına inanırken yine üst üste mağlubiyetler geldi. Son 5 maçın sadece 1’ini kazanabilen temsilcimiz, geçtiğimiz hafta Real Madrid’i konuk etti.

Campazzo’nun NBA yolunu tutması sonrasında eski gücünden epey uzak olan Real Madrid karşısında hücumda sorunlar yaşayan Anadolu Efes, rakibine sadece 65 sayı atabildi. Böyle bir hücum performansı sonrasında mağlup olan Anadolu Efes, her şeye rağmen play off hattının sadece 1 galibiyet gerisinde. 

Anadolu Efes Üstünlüğü Dikkat Çekiyor

Asvel Lyon ile Anadolu Efes arasında oynanan mücadelelerde Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Daha önce 8 kez karşılaşan bu iki ekibin bu mücadelelerinde, sahadan 7 kez galip ayrılan Anadolu Efes olmuştu. Asvel Lyon’un temsilcimiz önünde galip geldiği son maç ise 2000 yılında.

Play off hattına biraz daha yaklaşmak isteyen Asvel Lyon ile Anadolu Efes arasındaki bu müsabakayı, Cuma günü 22.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.