Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil’in Yeni Adresleri D-Smart Oldu

04.01.2021 - 17:04

Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil’in Yeni Adresleri D-Smart Oldu

Türk sporunun önemli spikerlerinden Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil, bundan böyle D-Smart’ta sporseverlerin karşısına çıkacaklar. Hem La Liga, hem de İspanya Basketbol Ligi maçlarında bu iki tecrübeli isim yer alacak.

Sezon başında S Sport 2’yi platforma dahil ederek önemli bir işe imza atan D-Smart, spiker kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Yıllarca Digiturk’te maç anlatımlarına imza atan Melih Şendil, İspanya La Liga anlatımlarıyla bundan böyle D-Smart’ta olacak. Bunun yanında son birkaç yılda Samsunspor’un TFF 2. Lig’deki maçlarını anlatan ve Play Spor Youtube kanalında başarılı işlere imza atan Melih Gümüşbıçak da D-Smart’ta hem La Liga hem de İspanya Basketbol Ligi anlatımlarıyla ekranlara gelecek.

Türk Sporunun İki Önemli İsmi D-Smart Ailesine Katıldı

D-Smart Twitter hesabından Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil’in D-Smart kadrosuna katıldıkları duyuruldu. İki önemli ismi kadrosuna katan D-Smart’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Türk sporunun iki önemli ismi Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil de D-Smart ailesine katıldı. İki ünlü spiker bundan böyle D-Smart’taki La Liga ve İspanya Basketbol Liglerindeki maçların anlatımıyla ekrana gelecek!

Melih Şendil Kimdir?

1992 yılında spor sektörüne adım atan Melih Şendil, 2002 yılında Digiturk’e katılmıştı. 2020 yılında “kadınlar futbolda olmamalı” açıklaması sonrasında Digiturk’ten ayrılan Şendil, emekli olacağını kamuoyuyla paylaşmıştı. Şendil, bu kararından 2021 yılının hemen başında vazgeçti ve D-Smart’a katıldı. Bundan böyle D-Smart’taki birçok içerikte Melih Şendil anlatımı olacak.

Melih Gümüşbıçak Kimdir?

Show TV’de Televole programıyla dikkat çeken Melih Gümüşbıçak, daha sonra Digiturk’te görev almıştı. Digiturk’ten ayrıldıktan sonra Sky Türk’te basketbol maçları anlatan Gümüşbıçak, son olarak TRT Spor’da çalışıyordu. Samsunspor’un TFF 2. Lig’de yer aldığı dönemde Samsunspor’un maçlarını anlatan Gümüşbıçak, Play Spor Youtube kanalında da önemli programlara imza atıyor. 2021 yılıyla birlikte D-Smart ekranlarında hem İspanya Basketbol Ligi hem de La Liga maçlarını anlatacak olan Gümüşbıçak’ın Play Spor’daki programlarına da devam etmesi bekleniyor.