beIN Manşet'in Yayın Saati Değişti

04.01.2021 - 15:36

beIN Manşet'in Yayın Saati Değişti

beIN Sports’un başarılı programı beIN Manşet, bundan böyle haftanın 4 günü saat 11.00’de futbolseverlerin karşısına çıkacak. Pazartesi günü yeni saatinde ekranlara gelen beIN Manşet’in saat değişikliğinin sebebi ise, hafta içi oynanacak Süper Lig maçları olduğu belirtildi. 

Spor gazetelerinde çıkan yazılar üzerine yorumların yapıldığı programların sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Hemen hemen her spor kanalında sabah saatlerinde benzer içerikler görülüyor. beIN Manşet ise, rakiplerinden yayın saati açısından ayrılan programlardan biriydi. Sezona saat 18.00’de yayınlanarak giriş yapan beIN Manşet, hafta içi maçlarının olduğu dönemde yayın saatini 17.00’ye çekmişti. Önümüzdeki haftalarda neredeyse her gün Süper Lig maçı oynanacağı için beIN Manşet’in yayın saati bir kez daha değişti. Bundan böyle beIN Manşet programı, Pazartesi’nden Perşembe’ye beIN Sports HD 1 ve beIN Sports Haber ekranlarında saat 11.00’de başlayacak.

beIN Manşet Artık Saat 11.00’de

Programın yorumcularından Uğur Meleke, sabah saatlerinde programın saatinin değiştiğini ve biraz sonra yayına gireceklerini takipçileriyle paylaştı. Artık beIN Manşet programının saat 11.00’de ekranlara geleceğini belirten Meleke, şu ifadeleri kullandı:

beIN Manşet artık saat 11.00’de. Hem genel istek o yöndeydi hem de Süper Lig’de hafta içi 16.00 seansı başladığı için bir değişiklik yapmamız gerekiyordu. Birazdan canlı yayındayız. Soru ve görüşlerinizi #SizinManşetiniz etiketiyle gönderebilirsiniz.

beIN Manşet’in Üçüncü Kez Saati Değişti

Geçtiğimiz sezon Mehmet Demirkol ve Murat Caner’in imza attığı beIN Manşet, ilk olarak saat 11.00’de ekranlara geliyordu. Daha sonrasında programın saati 18.00’e alındı ve yaklaşık 1 sezon bu saatte futbolseverlerle buluştu. Mehmet Demirkol’un bu sezon başında beIN Sports’tan ayrılması sonrasında Uğur Meleke programa katıldı ve beIN Manşet sezona saat 18.00’deki yayınlarla başladı. Geçtiğimiz haftalarda programın saati 17.00’ye çekildi ve son olarak da programın başlama saatinin 11.00 olmasına karar verildi.

beIN Manşet’in saat 11.00’e alınmasıyla birlikte bu tarz programların tamamı aynı saatte başlayacak. beIN Sports Haber’de beIN Manşet, Tivibu Spor’da Spor Gazetesi ve TRT Spor’da Spor Manşet programlarına benzer programların önümüzdeki dönemde artması bekleniyor.