Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

04.01.2021 - 14:56

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde heyecan hafta içi A Spor ve Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. Salı günü 20.00’de Pınar Karşıyaka-Bologna ve Çarşamba günü 20.00’de Tofaş-Keravnos maçları, Tivibu Spor ekranlarında şifresiz yayınlanacak. A Spor ekranlarında şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak mücadele ise, Salı günü 22.00’deki Bakken Bears-Galatasaray karşılaşması oldu.

Her hafta hem Tivibu Spor hem de A Spor, Basketbol Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz olarak ekranlara getiriyor. Yeni yılın ilk haftasında da, bu ekranlardan tam 3 Basketbol Şampiyonlar Ligi mücadelesinin yayınlanacağı açıklandı. İlk olarak Salı günü 20.00’de Pınar Karşıyaka-Bologna mücadelesi Tivibu Spor ekranlarında olacak. Bu maçın hemen ardından basketbolseverler rotayı A Spor’a çevirecekler. 22.00’de Bakken Bears-Galatasaray mücadelesi, şifresiz olarak A Spor ekranlarında olacak. Çarşamba günü ise şifresiz maç seansı sona erecek. 20.00’de başlayacak olan Tofaş-Keravnos mücadelesini Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Pınar Karşıyaka ve Tofaş İçin Ya Tamam Ya Devam Maçları

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde iddialı temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka, Bilbao’yu deplasmanda mağlup ettikten sonra Bamberg’e iki maç üst üste mağlup oldu. Ligde fırtına gibi yoluna devam eden Pınar Karşıyaka, Bologna karşılaşmasını kazanarak gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Gruptaki iddiası önümüzdeki maçı kazanmasına bağlı olan bir diğer temsilcimiz ise Tofaş. Keravnos karşısında Dijon ve Nymburk önünde alınan şanssız mağlubiyetleri unutturmak isteyen Tofaş, iddiasını bir sonraki maçlara taşıma niyetinde.

Pınar Karşıyaka-Bologna karşılaşmasını Salı günü 20.00, Tofaş-Keravnos karşılaşmasını ise Çarşamba günü 20.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Kazanıp, Tenerife-Sassari Mücadelesinin Sonucunu Bekleyecek

Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Galatasaray ise, Bakken Bears deplasmanına çıkacak. Grupta tek galibiyetini iç sahada Bakken Bears’a karşı alan Galatasaray, bu maçı kazanıp Çarşamba günü oynanacak Tenerife-Sassari mücadelesinin sonucunu bekleyecek. Bu mücadeleyi Tenerife’nin kazanması durumunda temsilcimiz iddiasını son maçlara taşıyacak. Sassari’nin maçı kazanması durumunda ise Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasında veda edecek.

Yüksek tempoda oynamayı seven Bakken Bears ile Galatasaray’ın bu eğlenceli randevusunu, Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.