La Liga 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

31.12.2020 - 16:35

La Liga 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 17’nci haftasında D-Smart Youtube kanalından Endülüs derbisi naklen yayınlanacak. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Real Betis- Sevilla mücadelesini D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

La Liga’da heyecan 17’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Cumartesi günü 18.15’teki Real Betis - Sevilla mücadelesini şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Real Betis Form Yakalayamadı

Geçtiğimiz sezondan bu yana iddialı kadrolarla mücadele eden Real Betis, iki sezondur istediği sonuçları elde etmekte zorlanıyor. Hafta içi Levante deplasmanına çıkan Betis, sahadan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı ve bu sonuç Betis’in ligdeki 9’uncu mağlubiyeti oldu.

Hafta içi oynanan Levante mücadelesinde Betis puana bir hayli yaklaştı. İkinci yarının başında 4-1 geri düşen Real Betis, Levante’de Rober’in oyundan atılması sonrasında ataklarını sıklaştırdı ve 78 ile 86’ncı dakikalarda bulduğu gollerle skoru 4-3’e getirdi. Lainez ve Sanabria ile gole yaklaşan Betis, bunları değerlendiremeyince sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı.

Sevilla Villarreal’i Geçmeyi Başardı

La Liga’da hafta içi seansında Sevilla ise Villarreal’i konuk etti. Aralık ayının başında Real Madrid’e mağlup olduktan sonra oynadığı tüm resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Sevilla, Villarreal’i de geçmeyi başardı.

Mücadelenin başında Ocampos’un penaltı golüyle öne geçen Sevilla, ikinci yarının başında En Nesyri ile skoru 2-0’a getirdi. Mücadelede başka gol olmayınca Sevilla 2-0 galip geldi ve puanını 26’ya yükseltti. 14 maç sonunda 26 puanı bulunan Sevilla, derbide de kazanarak zirveye biraz daha yaklaşma peşinde.

Derbide Son 3 Maç Sevilla’nın

Endülüs derbisinde oynanan son 3 maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf Sevilla oldu. Geçtiğimiz sezon içeride rakibini 2-0 ile geçen Sevilla, deplasmanda da 2-1 ile gülen taraf olmuştu. Betis son galibiyetini 2018 yılında 1-0’lık sonuçla elde etmişti.

İspanya’daki en büyük rekabetler arasında gösterilen Real Betis-Sevilla rekabeti, 17’nci haftada D-Smart Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. Bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.