Erol Kaynar: “Kulübümüzü Rahatsız Edici Söylemlerde Bulunan Yayıncı Kuruluşu Dikkatle İzliyoruz”

24.12.2020 - 19:06

Erol Kaynar: “Kulübümüzü Rahatsız Edici Söylemlerde Bulunan Yayıncı Kuruluşu Dikkatle İzliyoruz”

Beşiktaş Kulübü İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, yaptığı açıklamayla yayıncı kuruluş ve beIN Sports yorumcularından Deniz Çoban’ı hedef aldı. Deniz Çoban’ın Fenerbahçe-Başakşehir maçındaki hakem kararlarını Beşiktaş ile ilişkilendirmesine anlam veremediklerini belirten Kaynar, yayıncı kuruluşun da Beşiktaş’ı rahatsız edici söylemlerde bulunduğunun altını çizdi.

Son haftalarda Beşiktaş Kulübü ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasındaki problemler kamuoyuna yansıyor. Nazlı Canyurt’un Sergen Yalçın için “X hoca” ifadesiyle başlayan gerginlik, Fenerbahçe-Başakşehir maçının ardından eski hakem Deniz Çoban’ın yorumlarıyla devam etti.

Deniz Çoban, Fenerbahçe-Başakşehir mücadelesinin ardından hakem kararlarını yorumlarken Beşiktaş maçlarından örnekler verdi. Bu duruma tepki gösteren Beşiktaş Kulübü’nden İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, Deniz Çoban’ın tutumunu hayretle izlediklerini belirtti.

İyi Hakem Olmayı Beşiktaş’a Kırmızı Kart Göstermekle Bağdaştırdı

Deniz Çoban’ın yaptığı yorumlara tepki gösteren Erol Kaynar, Deniz Çoban’ın hakemlik seviyesini bu yorumların ortaya koyduğunu belirtti. Kaynar’ın konuya dair yaptığı yorumlar şu şekildeydi:

Dün akşam oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında ilgili maçı yöneten hakemin kararlarını yorumlayan eski hakemlerden Deniz Çoban’ın, anlam veremediğimiz bir şekilde konuyu kulübümüzle ilişkilendirme çabasını hayretler içerisinde izledik. İyi hakem olmayı Beşiktaş’a kırmızı kart göstermekle bağdaştırarak hakemlik seviyesini bir kez daha ortaya koyan Deniz Çoban’ın, hakemliği bırakma şekli herkesin malumudur.

Yayıncı Kuruluşu Objektif Hareket Etmeye Davet Ediyoruz

beIN Sports yorumcusu Deniz Çoban’ın yaptığı yorumlardan rahatsız olduklarını belirten Kaynar’ın diğer hedefi, beIN Sports’tu. Son dönemde Beşiktaş’ı rahatsız edici söylemlerde bulunulduğunu belirten Kaynar, şöyle devam etti:

Bir süredir kulübümüzü rahatsız edici tutum ve söylemlerde bulunduğunu gözlemlediğimiz yayıncı kuruluşu dikkatle izliyor ve not alıyoruz. Bundan böyle, bugün olduğu gibi bu tarz durumlarda sessiz kalmayacağımızın bilinmesini istiyor, yayıncı kuruluşu objektif ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz.