Senenin İlk ATP Turnuvası Antalya Open TRT Spor 2’de

24.12.2020 - 18:32

Senenin İlk ATP Turnuvası Antalya Open TRT Spor 2’de

ATP’de senenin ilk turnuvası Antalya Open, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 5-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvada çeyrek finalden itibaren tüm müsabakalar, TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz sezon ATP 500 turnuvalarını ekranlara getiren TRT Spor 2, yeni sezonun ilk turnuvası olan Antalya Open’ı da tenisseverlerle buluşturacağını açıkladı. 5-13 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek turnuvada çeyrek final maçlarından itibaren tüm maçlar TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Yeni sezonun ilk turnuvasını ekranlara getirecek olan TRT Spor 2’nin sezonun ilerleyen bölümlerinde de sürprizlere imza atması bekleniyor.

Mehmet Sevinç: “Devamı Gelecek”

TRT Spor 2’de voleybol ve tenis maçlarının anlatımıyla sporseverlerin huzuruna çıkan Mehmet Sevinç, Twitter hesabından ATP Antalya Open turnuvasının naklen yayınlanacağını açıkladı. İlk müjdelerinin bu olduğunu belirten Sevinç, sürprizlerin devamının geleceğini belirtti.

ATP Antalya Açık turnuvası çeyrek finalden itibaren TRT Spor 2'de olacak. 2021 sezonu için ilk müjdemiz bu olsun. Devamı gelecek.

David Goffin, Matteo Berrettini Gibi İsimler Turnuvaya Katılacak

Sezonun ilk ATP turnuvası olan ATP Antalya Open’a katılacak isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı. Son dönemin yükselen yıldızlarından İtalyan raket Matteo Berrettini, turnuvanın 1 numarası seri başı olacak. Berrettini ile birlikte Belçikalı raket David Goffin’in de turnuvada yer alması bekleniyor. Bu iki ismin yanı sıra potansiyeli yüksek isimler de Antalya Open’de yer alacak. 2019 Next Gen ATP turnuvasının şampiyonu Jannik Sinner ve Finlandiyalı raket Emil Ruusuvuori turnuvada boy gösterecek.

Sezonun son bölümünü kötü geçiren Fabio Fognini, tenis dünyasının tartışmalı ismi Benoit Paire, Borna Coric, Alex de Minaur ve Jan-Lennard Struff Antalya Open’a katılacaklarını açıklayan isimlerden birkaçı.

Antalya Belek’te 5-13 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleşecek dev tenis şöleni Limak Arcadia Sport Resort kortlarında yapılacak. Sert kortta oynanacak turnuvanın heyecanı çeyrek final maçlarıyla birlikte TRT Spor 2’de olacak.