ING Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

22.12.2020 - 00:15

ING Basketbol Süper Ligi 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 14’üncü haftanın şifresiz maçları belli oldu. 26 Aralık Cumartesi günü 20.00’deki Bahçeşehir Koleji-Gaziantep Basketbol ve Pazar 15.15’teki Pınar Karşıyaka-Ormanspor mücadeleleri, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

ING Basketbol Süper Ligi’nde 14’üncü hafta maçlarının heyecanı yine TRT Spor 2 ekranlarında yaşanacak. Her hafta olduğu gibi iki mücadeleyi ekranlara getirecek olan TRT Spor 2, haftanın programını basketbolseverlerle paylaştı. Cumartesi günü 20.00’deki Bahçeşehir Koleji-Gaziantep Basketbol ve Pazar günü 15.15’teki Pınar Karşıyaka-Ormanspor mücadelelerini şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçen Hafta Kazanan İki Ekip Karşı Karşıya Geliyor

Bahçeşehir Koleji, Avrupa mesaisiyle birlikte ligde geride kalan ekiplerden biriydi. Geçtiğimiz sezonun gerisinde kalan Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi’ni farklı mağlup ederek, tekrar play off hattına yaklaştı.

Gaziantep Basketbol ise geçtiğimiz hafta Türk Telekom’u konuk etti. Jaiteh’in dominant oyunuyla rakibini alt etmeyi başaran Gaziantep Basketbol, bu galibiyetle kendini play off hattının içinde buldu. 2 haftadır kazanan Gaziantep Basketbol, Bahçeşehir Koleji karşısında da galip gelerek, seriyi 3 maça çıkarmak istiyor.

Play off hattı için son derece kritik bir mücadele olan Bahçeşehir Koleji-Gaziantep Basketbol karşılaşmasını, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka 5 Maçtır Kazanıyor

TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak ikinci mücadelede Pınar Karşıyaka, Ormanspor’u konuk edecek. 

5 maçtır galip gelen Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanındaydı. Rakibine oyunun her alanında üstünlük kuran Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 86-74 kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkardı. En son 1 Aralık’ta Anadolu Efes’e mağlup olan İzmir temsilcisi, Ormanspor karşısında da kazanarak Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko mücadelesinin olduğu haftada zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor.

Sezona ilk 6 hafta sonunda 3 galibiyet alarak başlayan Ormanspor ise ardından oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta da Afyon Belediye’ye mağlup olan Ormanspor, güçlü rakibini mağlup ederek kötü gidişi sonlandırmak istiyor.

Pınar Karşıyaka-Ormanspor mücadelesini, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.