Avustralya A-League beIN Sports’ta

21.12.2020 - 23:25

Avustralya A-League beIN Sports’ta

27 Aralık günü başlayacak olan Avusturya A-League’de sezonun maçları beIN Sports ekranlarında olacak. Yayınlarına Pazar günü 10.30’daki WS Wanderers-Macarthur FC mücadelesiyle başlayacak olan beIN Sports, sezon boyunca A-League’in tüm heyecanını futbolseverlerle buluşturacak.

Asya’da sürpriz müsabakaları ve organizasyonları yayınlayan beIN Sports, bir sürprize daha imza attı ve Avustralya A-League mücadelelerini ekranlara getireceğini duyurdu. 27 Aralık’ta başlayacak olan ligdeki müsabakalar, beIN Sports ekranlarında olacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de yayıncısı bulunmayan A-League maçları, ligin Youtube kanalından naklen futbolseverlerle buluşuyordu. beIN Sports’un yayın haklarını satın almasıyla birlikte Türkiye’de Youtube üzerinden A-League müsabakaları izlenemeyecek.

Dünyaca Ünlü Yıldızlar A-League’de Forma Giymişti

Geçtiğimiz yıllarda Avustralya A-League’de önemli yıldızlar forma giyme fırsatı yakalamıştı. Del Piero, Harry Kewell gibi isimler ligin gelişimine katkı sağlamışlardı. Yolu Türkiye’den geçen Marcelo Carrusca, Filip Holosko, Bobo, Mierzejewski gibi isimler de bir dönem Avustralya A-League’de forma şansı bulmuşlardı.

A-League’de son dönemde yine birçok yıldız isim forma şansı buluyor. Alessandro Diamanti, Benat, Derbyshire, Susaeta, Ledley, Diego Castro gibi bir dönem Avrupa’nın önemli kulüplerinde oynayan isimler, bu sezon Avustralya’da ter dökecekler.

Yolu ülkemizden geçen iki isim de Avustralya A-League’de sahne alacak. Geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen Traore ve ülkemizde Gençlerbirliği ile Kayserispor formaları giyen James Troisi bu sezon Avustralya A-League ile beIN Sports ekranlarında olacak.

Ligdeki tek Türk ise Melbourne Victory’nin 2002 doğumlu orta saha oyuncusu Birkan Kırdar olacak. Yeni sezonda forma şansı bulması beklenen Kırdar’ı beIN Sports ekranlarından takip edebileceksiniz.

İlk Haftanın Programı Belli Oldu

27 Aralık günü başlayacak olan A-League’de ilk hafta ekranlara gelecek mücadeleler belli oldu. Pazar günü 10.30’da WS Wanderers-Macarthur FC mücadelesiyle birlikte Pazartesi günü 11.00’deki Western United-Adelaide United karşılaşması beIN Sports HD 4 ekranlarında olacak. Önümüzdeki hafta boyunca canlı yayınların devam etmesi bekleniyor.