2020-21 Euroleague 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.12.2020 - 23:01

2020-21 Euroleague 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 23 Aralık Çarşamba günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Olympiakos mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yeni yıl öncesinde Euroleague’de 16’ncı hafta maçları Salı ve Çarşamba günü oynanacak. Bu maçlardan Fenerbahçe Beko-Olympiakos mücadelesi ise şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Çarşamba günü 20.45’te başlayacak olan mücadeleyi, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Kötü Gidişi Durduramıyor

Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak bu sezona play off hattında yer almak amacıyla giren ve kadroyu da bu doğrultuda kuran Fenerbahçe Beko, sezona iyi başlasa da son dönemde oldukça kötü sonuçlar alıyor. Kaybettiği maçlarda neredeyse ilk çeyrekten havlu atan sarı lacivertliler, geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas’a konuk oldu.

Zalgiris Kaunas deplasmanında ilk çeyrekte sadece 7 sayı bulabilen Fenerbahçe Beko, 37 farkla mağlup olarak sezonun kendileri adına 10’uncu mağlubiyetini aldı. Son 8 Euroleague maçında sadece 1 galibiyet alan Fenerbahçe Beko, Olympiakos’u mağlup ederek tekrar üst sıralara yükselmeyi planlıyor.

Olympiakos Uzatmalarda Kaybetti

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sadece Euroleague’de mücadele eden Olympiakos, geçtiğimiz hafta Real Madrid’i konuk etti. Uzatmaya giden mücadelede rakibine 86-82 mağlup olan Olympiakos, play off hattının hemen dışında, 9’uncu sırada yer alıyor.

İnişli çıkışlı bir performans gösteren ve çift maç haftasını iki mağlubiyetle tamamlayan Olympiakos, tekrar play off hattına girmek için Fenerbahçe Beko deplasmanından galibiyet çıkarmak istiyor.

Euroleague 16’ncı Haftanın Panoraması 

Sezonun ilk yarısının son haftalarında birbirinden önemli maçlar basketbolseverleri bekliyor. Salı günü 20.30’da Anadolu Efes ile Barcelona kozlarını paylaşacak. Anadolu Efes-Barcelona mücadelesini beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebileceksiniz. Günün bir diğer kritik mücadelesi ise 22.15’te başlayacak. Maccabi Tel Aviv-Panathinaikos karşılaşmasının adresi de beIN Sports 4 olacak.

Çarşamba günü Fenerbahçe Beko-Olympiakos mücadelesinin yanı sıra Milano-Baskonia mücadelesi dikkat çekiyor. Bu keyifli müsabakaları beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz.