Nazlı Canyurt Sergen Yalçın İçin Kullandığı “X Hoca” İfadesiyle İlgili Açıklama Yaptı

19.12.2020 - 22:00

Nazlı Canyurt Sergen Yalçın İçin Kullandığı “X Hoca” İfadesiyle İlgili Açıklama Yaptı

beIN Sports’un başarılı spikeri Nazlı Canyurt, Süper Lig programında Sergen Yalçın’a “X hoca” demesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Çok üzgün olduğunu belirten Canyurt, yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğunu sözlerine ekledi.

Fatih Karagümrük-Galatasaray mücadelesi sonrasında “Süper Lig” programında ekranlara çıkan Nazlı Canyurt, Fatih Terim’in oyundan atılmasıyla ilgili yorumlarını paylaştı. Bu yorumları esnasında Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın için “X hoca” ifadesini kullanan Canyurt’un bu sözleri Beşiktaş camiasının tepkisini çekti. Bunun üzerine bir açıklama yapan Canyurt, yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğunu belirtti.

90 Dakika Boyunca Rakibi Boğmuş X Hoca

Pozisyonların incelenmesi sırasında Fatih Terim’in oyundan atılmasıyla ilgili konuşan Canyurt, şu sözleri sarf etti:

Burada sadece şunu sormak istiyorum tamamen bağımsız. Şimdi Fatih hocanın faulü verilmemiş. Bir kriz var. Burada bir şey söyledi. Yani bunu orta hakeme söylemek gerekir mi?

Bu sorunun üzerine Deniz Çoban da derbide Sergen Yalçın’ın buna benzer şeyler yaptığını dile getirdi. Nazlı Canyurt ise Sergen Yalçın ile Fatih Terim’in oyundan atılma pozisyonlarının aynı olmadığını belirtmek için “90 dakika hakemi boğmuş boğmuş x hoca” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi Açıklama Yaptı

Nazlı Canyurt’un ifadeleri üzerine bugün Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bir açıklama yaptı. Birçok konuya değinen Çebi, kimsenin Beşiktaş teknik direktörüne “X hoca” diyemeyeceğini vurguladı.

Nazlı Canyurt Yanlış Anlaşıldığını Dile Getirdi

Olayın büyümesinin ardından Nazlı Canyurt, bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Twitter hesabından yanlış anlaşıldığını dile getiren Canyurt, şu ifadeleri kullandı:

Fatih Karagümrük-Galatasaray maçından sonra Deniz Çoban ile beIN Sports stüdyolarında gerçekleştirdiğimiz yayın esnasında söylediğim sözlerin ardından Beşiktaş camiasının yaptığı açıklamaları üzüntüyle takip ettim.

Canlı yayındaki ifadelerim çarpıtıldığı için tam anlamıyla bir yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğu düşüncesindeyim. Sayın Ahmet Nur Çebi’nin sözlerinden anlıyorum ki; Sayın Sergen Yalçın’ı ve Beşiktaş camiasını istemeden de olsa incitmişim.

Çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.