Bundesliga 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.12.2020 - 22:50

Bundesliga 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 13’üncü haftanın şifresiz maçı belli oldu. Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Monchengladbach-Hoffenheim mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Bundesliga’dan bir maçı şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, 13’üncü haftada yayınlayacağı mücadeleyi açıkladı. Zirveye yaklaşmak isteyen Monchengladbach ile son dönemde kötü sonuçlar alan Hoffenheim arasındaki mücadele, A Spor ekranlarında olacak. Monchengladbach-Hoffenheim karşılaşmasını, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Monchengladbach Son 3 Maçtan Beraberlikle Ayrıldı

Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükselen Monchengladbach, ligde üç haftadır berabere kalıyor. Çoğu maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Monchengladbach, hafta içi Frankfurt deplasmanındaydı.

Frankfurt karşısında maçın başında öne geçen Gladbach, ardından yediği 3 golle maça havlu atacak konuma geldi. İkinci yarıda pozisyonlar bulsa da sonuca gidemeyen Gladbach, son dakikalarda bulduğu 2 golle 1 puanı kurtardı. 18 puanla 8’inci sırada yer alan Gladbach’ta hedef Hoffenheim karşısında 3 puan.

Hoffenheim Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Ligin iddialı ekiplerinden Hoffenheim, son dönemde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta sonu ilk önce lider Leverkusen’e yenilen Hoffenheim, hafta içi seansında da Leipzig karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Üst üste aldığı iki mağlubiyetle alt sıralarda kalan Hoffenheim, güçlü Monchengladbach karşısında mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Hafta içi Leipzig karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Hoffenheim, Gladbach karşısında bu oyunu maçın tamamına yayma peşinde olacak.

Son 5 Maçın 4’ü Berabere

Monchengladbach ile Hoffenheim arasında oynanan son 5 maçın 4’ünde taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Kalan tek maçı kazanan taraf 3-0’lık sonuçla Gladbach olmuştu. Bununla birlikte Gladbach’ın evinde oynanan son 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Kötü gidişi sonlandırmak isteyen Gladbach ile Hoffenheim arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarında olacak.