ING Basketbol Süper Ligi’nde Tam 3 Maç Şifresiz

14.12.2020 - 23:47

ING Basketbol Süper Ligi’nde Tam 3 Maç Şifresiz

ING Basketbol Süper Ligi’nde erteleme maçlarıyla birlikte tam üç maç TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Çarşamba günü 17.30’da başlayacak olan Gaziantep Basketbol-Fethiye Belediyesi maçıyla başlayacak olan yayın maratonu, Cumartesi günü 20.00’deki Tofaş-Anadolu Efes ve Pazar 20.00’deki Ormanspor-Afyon Belediyesi maçlarıyla devam edecek. 

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki maçı şifresiz olarak yayınlayan TRT Spor 2, bu hafta erteleme maçlarıyla yayınlayacağı maç sayısını üçe çıkardı. İlk olarak 8’inci hafta oynanması planlana ama Gaziantep Basketbol’da çıkan Covid-19 vakaları sebebiyle ertelenen Gaziantep Basketbol-Fethiye Belediyesi mücadelesi ekranlara gelecek. Çarşamba günü 17.30’da başlayacak olan bu mücadele, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki erteleme maçından birini ekranlara getiren TRT Spor 2, ligin 13’üncü haftasından ise 2 maçı basketbolseverlerle buluşturacak. Cumartesi günü 20.00’de başlayacak olan Tofaş-Anadolu Efes ve Pazar günü 20.00’deki Ormanspor-Afyon Belediyesi maçını şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından izleyebileceksiniz.

Erteleme Maçında Kötü Gidişe Dur Demek İsteyen İki Ekip Karşılaşacak

TRT Spor 2’nin hafta boyunca ekranlara getireceği maçlardan ilkinde kötü gidişe dur demek isteyen Gaziantep Basketbol ve Fethiye Belediyesi kozlarını paylaşacak. 

Son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen iki ekip de kötü gidişi durdurmak isteyecek. Gaziantep Basketbol-Fethiye Belediyesi mücadelesini, Çarşamba günü 17.30’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

13’üncü Haftanın Kritik Maçları TRT Spor 2’de

Erteleme maçının ardından 13’üncü hafta heyecanı da TRT Spor 2 ekranlarında olacak. İlk olarak ligin namağlup ekibi Anadolu Efes, güçlü Tofaş deplasmanında galibiyet arayacak. Bu keyifli geçmeye aday mücadele, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Haftanın kapanış mücadelesinde ise ligin flaş ekibi Afyon Belediye, zaman zaman sürpriz sonuçlara imza atan ve iyi bir basketbol oynayan Ormanspor’a konuk olacak. Sonucu merakla beklenen Ormanspor-Afyon Belediyesi mücadelesini, Pazar günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.