2020-21 Euroleague 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.12.2020 - 22:57

2020-21 Euroleague 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, haftanın şifresiz maçını açıkladı. 17 Aralık Perşembe günü 20.30’da başlayacak olan Anadolu Efes-Milano mücadelesi, beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Her hafta temsilcilerimizin bir maçını Euroleague ile anlaşması gereği şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, çift maç haftasında iki maçı basketbolseverlerle buluşturuyor. Önce Salı günü Fenerbahçe Beko-Milano mücadelesini yayınlayacak olan beIN Sports Haber, Perşembe günü ise Anadolu Efes-Milano karşılaşmasını şifresiz olarak ekranlara getirecek. Bu müsabakayı, Perşembe günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Larkin Ritim Bulamadı

Geçtiğimiz sezonu kusursuz geçiren ama pandemi sebebiyle bu kusursuz performansı ödüllendirilmeyen Anadolu Efes’te sezon başında ciddi bir motivasyon kaybı görülüyordu. Sakatlar ve Covid-19 sebebiyle oynayamayanların da etkisiyle iyi sonuçlar alamayan Anadolu Efes’te, geçtiğimiz sezonun tartışmasız MVP’si olan Shane Larkin’in performansı hâlen beklenen seviyelere ulaşamadı.

Çift maç haftası öncesinde Valencia’ya konuk olan Anadolu Efes’te Larkin ilk çeyrekte geri dönüş sinyallerini vermişti. Bununla birlikte ikinci ve üçüncü çeyrekte adeta sahada olmayan Larkin, son çeyrekte de en kritik yerde serbest atışı kaçırmıştı. Larkin tam anlamıyla toparlanmadan Anadolu Efes’in nasıl istikrar sağlayacağı merak konusu. 

Milano İstanbul’dan 2’de 2 İle Dönmek İstiyor

Milano ise Salı günü ilk olarak Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak. Perşembe günü Euroleague’deki diğer temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanına çıkacak olan Milano’da hedef 2’de 2.

Sezon başından bu yana birçok ekip gibi istikrar yakalayamayan Milano’da bu maç öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor.

Milano İlk Deplasman Galibiyetinin Peşinde

2005 yılından bu yana Euroleague’de karşı karşıya gelen Anadolu Efes ile Milano arasındaki mücadelelerde Anadolu Efes üstünlüğü dikkat çekiyor. Euroleauge’de oynanan maçlarda, iç sahada rakibini her seferinde geçmeyi başaran temsilcimiz, bunu bir kez daha tekrarlamanın peşinde olacak. Milano ise Anadolu Efes deplasmanındaki ilk galibiyetini almayı planlıyor.

Anadolu Efes-Milano karşılaşmasını, Perşembe günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.