2020-21 Euroleague 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.12.2020 - 22:20

2020-21 Euroleague 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 15 Aralık Salı günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Milano mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague’de heyecan, çift maç haftasıyla devam ediyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, ilk olarak Milano’yu konuk edecek ve ardından Litvanya’da Zalgiris Kaunas’a konuk olacak. Bu maçlardan Fenerbahçe Beko-Milano mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. Salı günü 20.45’te başlayacak olan mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Kötü Gidişatı Durdurmak İstiyor

Sezona beklenenin ötesinde bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, son dönemi oldukça kötü geçiriyor. Zenit deplasmanında galip geldikten sonra Euroleague’in en zayıf ekiplerinden Alba Berlin’den 26 sayı fark yiyen sarı lacivertliler, hafta sonu da ligde son çeyrekte 30 sayı yiyerek Pınar Karşıyaka’ya mağlup oldu.

Bir türlü istenen oyunu ortaya koyamayan, hem hücumda hem de savunmada standardının çok altında kalan Fenerbahçe Beko, Milano karşısında galip gelerek kötü gidişatı sonlandırmak istiyor.

Milano İstikrar Yakalayamadı

Ciddi bir yatırım yapan ve bu sezon hedefi F4 olarak koyan Milano, Euroleague’de istikrar yakalayamayan ekiplerden biri. Geçtiğimiz hafta Barcelona’ya mağlup olan Milano, öncesinde Khimki galibiyeti almış ve Panathinaikos’a kendi evinde mağlup olmuştu. Milano, geçtiğimiz hafta ligde de ilk mağlubiyetini Brindisi karşısında aldı.

Euroleague’de 7 galibiyetle play off hattında yer alan Milano, çift maç haftasında önce Fenerbahçe Beko, sonrasında da Anadolu Efes’i mağlup etmeyi planlıyor.

Milano’nun İstanbul’da Tek Galibiyeti Var

Fenerbahçe Beko ile Milano’nun son yıllardaki randevularında temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğü dikkat çekiyor. Son yıllarda özellikle iç sahada rakibini mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Beko, İstanbul’daki tek mağlubiyetini 2014 yılında almıştı. 

Sezonun kendisi adına belki de en kritik maçlarından birine çıkacak olan Fenerbahçe Beko ile bir galibiyet serisi yakalamak isteyen Milano arasındaki bu önemli mücadele, Salı günü 20.45’ten itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.