Bundesliga 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.12.2020 - 16:52

Bundesliga 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 11’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 12 Aralık Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Leipzig-Werder Bremen karşılaşmasını şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Bundesliga’dan bir müsabakayı şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, 11’inci haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. Zirve takibini sürdürmek isteyen Leipzig ile son galibiyetini Ekim ayı başında alan Werder Bremen arasındaki bu keyifli müsabaka, A Spor ekranlarında olacak. Leipzig-Werder Bremen karşılaşmasını, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Leipzig Moralli

Geçtiğimiz hafta sonu Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşan Leipzig, iki kez öne geçtiği mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Rakibine mağlup olmayarak makasın açmasını engelleyen Leipzig’de hafta içi de Şampiyonlar Ligi heyecanı vardı. Manchester United’ı 3-2 geçen Leipzig, adını bir üst tura yazdırdı.

Leipzig, 10 haftası geride kalan Bundesliga’da lider Bayern Münih’in iki puan gerisinde 3’üncü sırada yer alıyor. Ligde sadece 1 kez mağlup olan Leipzig, Werder Bremen karşısında da galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

Werder Bremen 3 Ekim’den Bu Yana Kazanamıyor

İlk 3 haftada 2 galibiyetle sezona başlayan Werder Bremen, ardından oynadığı 7 maçta da galip gelemedi. Bu 7 maçın 5’inden sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılan Werder Bremen, her maçta gol atmasına rağmen bir türlü 3 puanla tanışamadı.

Werder Bremen’in geçtiğimiz hafta rakibi Stuttgart’tı. Rakibine diş geçiremeyen Werder Bremen, 2-1’lik mağlubiyetle üst üste ikinci mağlubiyetini tattı. Her geçen hafta alt sıralara biraz daha yaklaşan Werder Bremen, kötü gidişatı Leipzig karşısında sonlandırmayı planlıyor.

Son Maçlar Gollü Geçiyor

Leipzig ile Werder Bremen arasında oynanan maçlar gollü geçiyor. Geçtiğimiz sezon iki maçı da 3-0 kazanan Leipzig, son 5 maçta rakibini 3 kez mağlup etmeyi başardı. Bu maçların 1’i berabere biterken, birinde kazanan taraf Werder Bremen oldu. Oynanan son 5 maçta toplam 16 gol atıldı.

Gol yollarında sorun yaşamayan Leipzig ile Werder Bremen arasındaki bu keyifli karşılaşmayı, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.