La Liga 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

10.12.2020 - 17:56

La Liga 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 13’üncü haftasında D-Smart’ın şifresiz olarak yayınlayacağı mücadele belli oldu. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Getafe-Sevilla mücadelesini D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Enteresan sonuçların alındığı La Liga’da heyecan 13’üncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan D-Smart Youtube kanalı, bu haftanın şifresiz maçını açıkladı. Enes Ünal’ın formasını giydiği Getafe ile, geçtiğimiz hafta Real Madrid karşısında etkisiz görünen Sevilla arasındaki keyifli mücadele, D-Smart Youtube kanalında olacak. Getafe-Sevilla mücadelesini Cumartesi günü 18.15’ten itibaren takip edebilirsiniz.

Getafe’nin Son Galibiyeti 17 Ekim’de

Geçtiğimiz sezon pandemi arası sonrasında ritim kaybeden ekiplerden Getafe, yeni sezonda da bir türlü eski oyun düzenine kavuşamadı. Geçtiğimiz hafta Levante deplasmanında 10 kişi kalmasının da etkisiyle pasif bir oyun ortaya koyan Getafe, son galibiyetini 17 Ekim’de 1-0’lık sonuçla Barcelona’ya karşı aldı.

Ligde 11 maç sonunda sadece 9 gol atabilen Getafe’de hedef bir an önce üst sıralara tırmanmak. 

Sevilla Real Madrid’e Diş Geçiremedi

Eksik maçları bulunan ve son dönemde galibiyet serisi yakalayan Sevilla’nın bu serisi Real Madrid karşısında sona erdi. Özellikle ikinci yarıda geri düşmesinin ardından iyi bir oyun ortaya koyan Sevilla, Real Madrid savunmasını aşamayınca mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükselen ve ligde 10 maç sonunda 16 puanla 6’ncı sırada yer alan Sevilla, tekrar bir galibiyet serisi yakalamanın peşinde olacak.

Son 10 Maçın 5’i Sevilla’nın

Getafe ile Sevilla arasında oynanan son 10 maçta sadece 3 kez Getafe galip gelebildi. Son 10 maçın 5’ini Sevilla kazanırken, 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyet ise 2015 yılında 5-0’lık sonuçla Sevilla’dan geldi.

Kötü gidişatı durdurmak isteyen Getafe ile Real Madrid maçının yaralarını sarmayı planlayan Sevilla arasındaki bu eğlenceli mücadele, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalında şifresiz olarak yayınlanacak.