ING Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

12.12.2020 - 12:02

ING Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 12’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç açıklandı. Cumartesi günü (bugün) 20.00’de başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko mücadelesini, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor 2 ekranlarında ING Basketbol Süper Ligi heyecanı 12’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki maçı şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor 2, 12’nci haftada Tofaş-Petkim Spor mücadelesinin iptal olması sebebiyle sadece tek maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Bu mücadele de Cumartesi günü 20.00’de başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko karşılaşması olacak.

Pınar Karşıyaka İç Sahada Namağlup

Ufuk Sarıca yönetiminde her sezon olduğu gibi bu sezon da iddialı olan Pınar Karşıyaka, bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda mağlup olmadı. Covid-19 sebebiyle seyirci olmamasına rağmen iç sahada kusursuz bir performans gösteren İzmir temsilcisi, geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanındaydı.

Bursaspor karşısında maçın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 94-81 kazandı. 10 maç sonunda 7 galibiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, güçlü rakibini yenerek ilk 3 için daha da iddialı olabileceğini kanıtlamak istiyor.

Fenerbahçe Beko’da Sorunlar Bitmiyor

Ligde sadece 1 kez mağlup olan Fenerbahçe Beko, Avrupa’da bir türlü istikrar yakalayamadı. Geçtiğimiz hafta Zenit’i deplasmanda yenerek toparlanma sinyali veren Fenerbahçe Beko, hafta içi Euroleague’in belki de en zayıf takımı Alba Berlin’den 26 sayı fark yedi.

Savunmada ciddi sorunları bulunan Fenerbahçe Beko’nun hücumda da alan paylaşımı konusunda sıkıntıları devam ediyor. Euroleague’de yaşadığı kaybı telafi etmek isteyen Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka deplasmanında galibiyet arayacak.

Galibiyet Serisi Geçtiğimiz Sezon Bozuldu

Fenerbahçe Beko ile Pınar Karşıyaka’nın son yıllarda oynadığı maçlarda Fenerbahçe Beko üstünlüğü dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Aralık ayında oynanan maça kadar 6 maçlık galibiyet serisi bulunan Fenerbahçe Beko’nun bu serisi Pınar Karşıyaka’nın 68-57’lik galibiyetiyle bozulmuştu.

Sezonun iki iddialı ekibi Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.