2020-21 Euroleague 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

08.12.2020 - 01:23

2020-21 Euroleague 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 13’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 10 Aralık Perşembe günü 22.00’de başlayacak olan Alba Berlin-Fenerbahçe Beko mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’in resmi yayıncısı olan beIN Sports, Euroleague ile anlaşması gereği her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlıyor. Her hafta temsilcilerimizin bir maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, 13’üncü haftada ekranlara getireceği şifresiz maçı açıkladı. Perşembe günü 22.00’de başlayacak olan Alba Berlin-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Alba Berlin Son 2 Maçta 100 Sayı Attı

Euroleague’in birçok kişiye göre en zayıf ekibi olan Alba Berlin, sezona beklenildiği gibi çok iyi bir başlangıç yapamadı. Bununla birlikte son iki haftada hücumda gösterdikleri performansla dikkat çekmeyi başardılar. Önce Khimki Moskova’yı 100-80 mağlup eden Alba Berlin, geçtiğimiz hafta da Valencia deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı.

Hem Khimki hem de Valencia maçlarında rakip potaya 100 sayı gönderen Alba Berlin, Fenerbahçe Beko karşısında galip gelerek play off yolunda iddialı olduğunu kanıtlamak istiyor. 

Fenerbahçe Beko Kendine Geldi

Beklentilerin altında bir oyun ortaya koyan ve İspanyol takımlarıyla oynadığı 4 maçı da kaybeden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Zenit deplasmanındaydı. Rakibi sınırlandırmayı başaran temsilcimiz, mücadeleyi 73-64 kazanmayı bildi. 

12 maç sonunda sadece 5 galibiyet alan Fenerbahçe Beko, play off yolunda Alba Berlin deplasmanından galibiyet çıkarmayı hedefliyor.

4 Maçın 3’ü Fenerbahçe Beko’nun

Alba Berlin ile Fenerbahçe Beko daha önce Euroleague’de 4 kez karşı karşıya geldi. Bu 4 mücadelenin 3’ünü temsilcimiz Fenerbahçe Beko kazanırken, bir mücadele Alba Berlin üstünlüğüyle sona erdi. Geçtiğimiz sezon oynanan iki mücadeleyi de kazanan Fenerbahçe Beko, bunu yeni sezonda da tekrarlamak için sahada olacak.

Haftanın keyifli geçmeye aday karşılaşmalarından Alba Berlin -Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, Perşembe günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.