Anadolu Efes'in Erteleme Maçı Şifresiz

08.12.2020 - 00:46

Anadolu Efes'in Erteleme Maçı Şifresiz

Euroleague’de 5’inci hafta oynanması planlanan ama Covid-19 sebebiyle ertelenen Anadolu Efes-Lyon mücadelesi, Salı günü 20.30’da oynanacak. Bu keyifli mücadele, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Euroleague’de heyecan, Salı günü erteleme maçlarıyla devam edecek. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports Haber, 4 erteleme maçının olduğu Salı gününden Anadolu Efes-Lyon mücadelesini şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Salı günü 20.30’da başlayacak olan bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Sezonun En Kötü Maçını Oynadı

Sezona kötü bir başlangıç yapan ama sonrasında kademe kademe daha iyi bir basketbol oynayan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta yine sezon başındaki görüntüsüne büründü. Özellikle ikinci yarıda hücumda oldukça zorlanan mavi beyazlılar, Baskonia karşısında 59 sayıda kaldı ve mücadeleyi 77-59 kaybetti.

Bu sezon bir türlü ritim bulamayan, tam ritim buldu denildiği noktada tekrar başa saran Anadolu Efes, eksik maçını kazanarak tekrar play off hattına girmek istiyor.

Lyon Son Çeyrekte Kaybetti

Geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanına çıkan Lyon, mücadeleye harika bir başlangıç yaptı. Son çeyreğe kadar kusursuz bir oyun ortaya koyan Lyon, son çeyrekte rakibini durduramayınca mücadeleyi 91-84 kaybetti.

Sezon boyunca istikrar yakalayamayan ama bir şekilde maçın içinde kalmayı başaran Lyon, 3 galibiyetle 15’inci sırada yer alıyor. Ligde iddialı olmak için kazanmak zorunda olan Lyon’un Anadolu Efes maçı dışında bir eksik maçı daha bulunuyor.

Anadolu Efes İç Sahada Lyon’a Mağlup Olmadı

Tarihlerinde 7 kez karşı karşıya gelen Anadolu Efes ve Lyon ekiplerinin bu mücadelelerinde temsilcimiz Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. 7 maçın 6’sını kazanmayı başaran Anadolu Efes, iç sahadaki 4 maçı da galibiyetle noktaladı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta da temsilcimiz Anadolu Efes, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Efes ile Lyon arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Salı günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.