Bamberg-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz A Spor’da

06.12.2020 - 12:23

Bamberg-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz A Spor’da

FIBA Şampiyonlar Ligi’de Bamberg-Pınar Karşıyaka mücadelesinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Bu keyifli mücadeleyi, 8 Aralık Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden birinin maçını şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, bu hafta yayınlayacağı mücadeleyi basketbolseverlerle paylaştı. Covid-19’un ciddi bir şekilde etkilediği ekiplerden Pınar Karşıyaka ile Almanya temsilcisi Bamberg arasındaki mücadele, A Spor ekranlarından yayınlanacak. Bamberg-Pınar Karşıyaka mücadelesini, Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bamberg İki Deplasmandan da Galibiyetle Döndü

Almanya temsilcisi Bamberg, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde iki maç oynadı. Gerek Covid-19, gerekse milli maç arası sebebiyle bir türlü ritim bulamayan FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı iki maçı da kazanan Bamberg, grupta 1’inci sırada yer alıyor.

Covid-19’un etkilediği ekiplerden biri olan Bamberg, yaklaşık 15 gündür maç yapmıyor. Son resmi maçını 22 Kasım’da oynayan Bamberg’in bu süreçten nasıl etkilendiği merak konusu.

Karşıyaka Gruptaki İkinci Maçına Çıkıyor

Covid-19 sebebiyle hem ligde hem de FIBA Şampiyonlar Ligi’nde birçok maçı iptal olan Pınar Karşıyaka, Bamberg deplasmanıyla FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçına çıkacak.

Yaklaşık 1.5 ay önce Bilbao deplasmanına çıkan Pınar Karşıyaka, bu maçın ardından oynadığı lig maçı sonrasında Covid-19’dan etkilenmişti. Kasım ayında bu sebeple sadece iki maç yapabilen Pınar Karşıyaka, hafta sonu Bahçeşehir Koleji karşısında galip gelerek tekrar bir ivme yakalayabileceğinin sinyallerini verdi.

Turnuvanın Akıbeti Merak Konusu

Birçok ekipte Covid-19 vakalarının görülmesi FIBA Şampiyonlar Ligi’nin geleceğini tehlikeye atıyor. Aralık ayında hâlen birçok takımın sadece 1 maç oynaması turnuvanın geleceği hakkında şüpheleri arttırıyor. FIBA’nın turnuvaların devam edemeyecek konuma gelmesi durumunda neler yapacağı ise bilinmezliğini koruyor.

Birçok bilinmezin olduğu ortamda Pınar Karşıyaka, Salı günü Bamberg deplasmanında parkeye çıkacak. Tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek olan Bamberg ile temsilcimiz Pınar Karşıyaka arasındaki bu keyifli müsabakayı, Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.