Bundesliga 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.12.2020 - 23:13

Bundesliga 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 10’uncu haftanın şifresiz olarak yayınlanacak mücadelesi açıklandı. Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Freiburg-Monchengladbach mücadelesini, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Avrupa’nın en ilgi çekici futbol liglerinden Bundesliga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, 10’uncu haftada yayınlayacağı mücadeleyi futbolseverlerle paylaştı. Kötü gidişe dur demek isteyen Freiburg ile zirve takibini sürdürmeyi planlayan Monchengladbach arasındaki keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Freiburg 8 Haftadır Kazanamıyor

Sezona deplasmanda Stuttgart galibiyetiyle giriş yapan Freiburg, ardından oynadığı 8 maçta da galip gelemedi. Geçtiğimiz sezonki görüntüsünün epey uzağında olan ev sahibi ekip, bu seriyi Monchengladbach karşısında sonlandırmak istiyor.

Freiburg, geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına çıktı. Uzun bir aradan sonra iyi bir oyun ortaya koyan Freiburg, son dakikalarda Vargas’ın golüne engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sezon henüz iç saha galibiyeti bulunmayan Freiburg, 9 maç sonunda 7 puanla 14’üncü sırada yer alıyor.

Gladbach’da Akıllar Real Madrid Maçında

Şampiyonlar Ligi’nde grupta lider olan Gladbach, hafta içi Inter’e kendi evinde mağlup olunca bir üst tur şansını son maça bıraktı. Ligde ise geçtiğimiz haftaki rakip, kötü gidişi devam ettiren Schalke 04’tü.

Schalke 04 maçına iyi bir başlangıç yapan Gladbach, bu sezonun hayal kırıklığı olan Schalke 04’ü 4-1 geçerek puanını 15’e yükseltti. Hem Freiburg hem de Real Madrid maçını kazanmayı planlayan Gladbach, Bayern Münih-Leipzig maçının olduğu haftada zirveye biraz daha yaklaşmayı, Şampiyonlar Ligi’nde de adını bir üst tura yazdırmayı istiyor.

Ev Sahipleri Mağlup Olmuyor

Freiburg ile Gladbach arasında oynanan maçlarda ev sahibi ekiplerin üstünlüğü dikkat çekiyor. 2008 yılından bu yana oynanan tüm maçlarda ev sahibi sahadan mağlup olmadan ayrılmayı başardı. Son oynanan 5 maçta ise denge söz konusu. Bu mücadelelerin 2’sini Gladbach, 2’sini ise Freiburg kazanırken 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Bundesliga 10’uncu haftasındaki kritik karşılaşmalardan Freiburg-Gladbach mücadelesini, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.