ING Basketbol Süper Ligi 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

30.11.2020 - 10:59

ING Basketbol Süper Ligi 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Salı ve Çarşamba günleri oynanacak olan ING Basketbol Süper Ligi 10’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Salı günü 20.15’te Büyükçekmece-Fenerbahçe Beko TRT Spor, Çarşamba günü 20.15’te Darüşşafaka Tekfen-Beşiktaş mücadelesi ise TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Hafta sonu milli maçlar sebebiyle maçların oynanmadığı ING Basketbol Süper Ligi’nde 10’uncu hafta maçları Salı ve Çarşamba günleri oynanacak. Haftanın şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak mücadeleleri de açıklandı. Salı günü 20.15’te Büyükçekmece-Fenerbahçe Beko mücadelesi, TRT Spor ekranlarında olacak. Çarşamba günü ise 20.15’teki Darüşşafaka Tekfen-Beşiktaş mücadelesini TRT Spor 2 ekranlarından izleyebileceksiniz.

Büyükçekmece Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Haftanın şifresiz olarak yayınlanacak ilk mücadelesinde son 4 maçta da mağlup olan Büyükçekmece, yoluna namağlup şekilde devam eden Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek.

Sezona iyi bir giriş yapan Büyükçekmece, son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Rakiplerine genel olarak direnç gösterse de mücadelenin sonunu getirmekte zorlanan Büyükçekmece’de hedef mağlubiyet serisini Fenerbahçe Beko karşısında sonlandırmak.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe Beko ise ligde sorunsuz. 9 maçta 9 galibiyet alan Fenerbahçe Beko’nun amacı, ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkarmak. Bu keyifli mücadeleyi, Salı günü 20.15’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Sürpriz Peşinde

10’uncu haftanın kapanış mücadelesinde son iki haftada kazanan Darüşşafaka Tekfen ile geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet alan Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu haftasında Ormanspor’a konuk olan Darüşşafaka Tekfen, sezonun en rahat oyunlarından birini ortaya koydu. Rakibin eksik olmasını da değerlendiren Darüşşafaka Tekfen, mücadeleyi kazanarak ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Beşiktaş ise geçtiğimiz hafta Tofaş’ı konuk etti. Mücadeleye çok kötü bir giriş yapmasına rağmen son çeyrekte fark yaratan Beşiktaş, güçlü rakibini mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. 

Ligde seri yakalayarak üst sıralara tırmanmak isteyen Darüşşafaka Tekfen ile son dönemde daha dirençli gözüken Beşiktaş arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba günü 20.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.