2020-21 Euroleague 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.12.2020 - 10:10

2020-21 Euroleague 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’in 12’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 3 Aralık Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Zenit-Fenerbahçe Beko mücadelesini beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de sıkıntılı bir dönemden geçen Fenerbahçe Beko, Euroleague 12’nci haftasında Zenit deplasmanına çıkıyor. Bu kritik mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Perşembe günü 20.00’den itibaren beIN Spors Haber üzerinden bu müsabakayı takip edebilirsiniz.

Zenit Seri Yakaladı

Sezona flaş galibiyetlerle başlayan ve sonrasında Covid-19 ile mücadele etmek durumunda kalan Zenit, sonunda ritmini bulmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas’ı mağlup etmeyi başaran Zenit, üç maçlık deplasman serisini hatasız geçmeyi başardı. 

Sezonun flaş ekiplerinden biri olmayı başaran Zenit, 8 maç sonunda 6 galibiyetle 5’inci sırada yer alıyor. Son 3 maçını da kazanan Zenit, bu seriyi temsilcimiz Fenerbahçe Beko önünde 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Fenerbahçe Beko İspanyollar Karşısında Dağıldı

Kasım ayının ortasında Barcelona deplasmanıyla başlayan İspanya serisinde Fenerbahçe Beko istediği sonuçları alamadı. Önce Barcelona’ya mağlup olan temsilcimiz, ardından Baskonia ve Real Madrid deplasmanlarında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko’nun geçtiğimiz haftaki rakibi yine İspanya ACB’den Valencia’ydı.

Valencia karşısında oyuna iyi başlayan Fenerbahçe Beko, ikinci yarıda yine beklenen oyunu ortaya koyamadı. De Colo’nun da yokluğunda kısa rotasyonunda sorun yaşayan Fenerbahçe Beko, Valencia karşısında da mağlup olarak üst üste 4’üncü mağlubiyetini aldı. 

Hafta içi Büyükçekmece karşısında ligde de ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe Beko, Zenit deplasmanında galip gelerek mağlubiyet serisini noktalamayı planlıyor.

İki Maçta da Deplasman Ekipleri Güldü

Fenerbahçe Beko ile Zenit daha önce iki Euroleague maçında karşı karşıya geldiler. Bu iki maçta da deplasman ekipleri sahadan galibiyetle ayrıldı. Son randevuda ise temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Zenit’i deplasmanda 73-68 mağlup etmeyi başardı.

Sezonun flaş ekiplerinden Zenit ile son dönemde kötü sonuçlar alan temsilcimiz Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Perşembe günü 20.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.