La Liga 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

27.11.2020 - 11:00

La Liga 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İspanya La Liga’da şifresiz yayınlanacak mücadele belli oldu. 28 Kasım Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Valencia-Atletico Madrid mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Her hafta bir şifresiz maçı ekranlara getiren D-Smart, 11’inci haftanın şifresiz olarak yayınlanacak maçını açıkladı. D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Valencia-Atletico Madrid mücadelesi oldu. 

Valencia 2-0’dan Geri Dönmeyi Başardı

Küçülmeye giden ve daha düşük bütçeli bir kadro ile mücadele eden Valencia, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekmeyi başarıyor. İki hafta önce Real Madrid’i mağlup etmeyi başaran Valencia, geçtiğimiz hafta da Alaves karşısında 2-0’dan geri dönmeyi başardı.

Alaves karşısında mücadeleye kötü bir başlangıç yapan Valencia, peş peşe yediği iki golle geri düştü. İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Valencia vardı. İlk yarıdaki gibi topa hükmeden ama bunu pozisyonlara da dönüştüren Valencia, son dakikalarda bulduğu 2 golle bir puanı kurtardı.

Son 3 haftada 5 puan toplayan Valencia, Atletico Madrid karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Namağlup Atletico Madrid

Sezona flaş bir Granada galibiyetiyle başlayan Atletico Madrid, ardından oynadığı 2 maçta berabere kalmıştı. Son oynadığı 5 maçı da kazanmayı başaran Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta da Barcelona’yı mağlup etmeyi başardı.

Diego Costa, Luis Suarez, Lucas Toreira gibi isimlerden Covid-19 sebebiyle yararlanamayan Atletico Madrid, 8 maç oynadığı La Liga’da 20 puanla ikinci sırada yer alıyor. Hem Barcelona hem de Real Madrid’in önünde yer alan Atletico Madrid, zorlu Valencia deplasmanında da kazanarak ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istiyor.

Son 5 Maçın 3’ü Berabere

İki ekibin son yıllarda oynadığı maçlarda genellikle eşitlik bozulmuyor. Son oynanan 5 maçın 3’ü berabere biterken, 2’sini kazanan Atletico Madrid olmuştu. Valencia, Atletico Madrid karşısındaki son galibiyetini ise 2014 yılında aldı.

Ne kadar eski gücünde olmasa da tehlikeli bir ekip olduğunu bu sezon oynadığı maçlarda kanıtlayan Valencia ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından Atletico Madrid arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.