2020-21 Euroleague 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.11.2020 - 10:52

2020-21 Euroleague 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 26 Kasım Perşembe günü 21.00’de başlayacak olan Kızılyıldız-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan 11’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta temsilcilerimizin bir maçını şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, bu haftanın şifresiz maçını açıkladı. Perşembe günü 21.00’de başlayacak olan Kızılyıldız-Anadolu Efes mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kızılyıldız Çift Maç Haftasında 1 Galibiyet Aldı

Kızılyıldız, geçtiğimiz hafta önce Milano, daha sonrasında ise Barcelona ile karşılaştı. İki maçı da deplasmanda oynayan Kızılyıldız, Milano’yu geçerken, Barcelona’ya mağlup olmaktan kurtulamadı. 

Euroleague’de 10 maç oynayan Kızılyıldız, 4 galibiyet, 6 mağlubiyetle 12’nci sırada yer alıyor. Kızılyıldız, Anadolu Efes karşısında galip gelerek, tekrar play off hattına yaklaşmak istiyor.

Anadolu Efes Khimki Moskova Deplasmanında Kendine Geldi

Çift maç haftasında ilk olarak Bayern Münih ile karşılaşan Anadolu Efes, birçok kişinin beklemediği bir mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyetin ardından Khimki Moskova deplasmanına çıkan Anadolu Efes, farklı galip gelerek Bayern Münih mağlubiyetinin izlerini sildi. 

Khimki karşısında özellikle üçüncü çeyrekte rakibini domine etmeyi başaran Anadolu Efes, hücumda mücadelenin hiçbir anında en ufak bir sorun dahi yaşamadı. 105 sayıyı rakip potaya gönderen temsilcimiz, 105-77’lik galibiyetle 8’inci sıraya yerleşti.

Hafta sonu ligde maç oynamayan Anadolu Efes, Khimki Moskova karşısında oynadığı oyunu Kızılyıldız deplasmanına taşımak istiyor.

Son 5 Maçın 4’ü Anadolu Efes’in

Kızılyıldız ile Anadolu Efes arasında oynanan mücadelelerde temsilcimiz Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 5 maçta 4 kez rakibini mağlup etmeyi başaran Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da kazanmıştı. Deplasmanda oynanan mücadeleye Larkin’in performansı damga vurmuş ve mücadeleyi 78-85 ile Anadolu Efes kazanmayı başarmıştı.

Play off oynamak isteyen Kızılyıldız ile yavaş yavaş ritim bulan Anadolu Efes arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Perşembe günü 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.