Tofaş-Nymburk Basketbol Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

10.11.2020 - 11:28

Tofaş-Nymburk Basketbol Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Tofaş, Çekya temsilcisi Nymburk’u konuk ediyor. Bugün 20.00’de başlayacak olan mücadele, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında ve Tivibu Spor Youtube kanalında olacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde her hafta birçok mücadeleyi ekranlara taşıyan Tivibu Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, Tofaş-Nymburk karşılaşması oldu. 20.00’de başlayacak olan bu karşılaşmayı, Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Tofaş Galibiyetle Başladı

Covid-19 sebebiyle fikstürün bir hayli karıştığı FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Tofaş, geçtiğimiz hafta ilk maçına çıktı. Güney Kıbrıs temsilcisi Keravnos karşısında üçüncü çeyrek performansıyla dikkat çeken Tofaş, mücadeleyi 74-84 kazanmasını bildi. 

Koç değişikliğinin ardından nasıl bir performans göstereceği merak edilen Tofaş, Hakan Demir yönetiminde iyi sonuçlar alarak dikkat çekmeyi başardı. Tofaş, Keravnos karşısında alınan galibiyetin ardından hafta sonu Galatasaray Doğa Sigorta’yı geçerek ligde de bu çıkışını sürdürdü. Üst üste alınan bu galibiyetlerle hem ligde hem de FIBA Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olduğunu kanıtlayan Tofaş, Çekya temsilcisi Nymburk’u da geçerek grupta rahatlamak istiyor. 

Nymburk Dijon’a Direnemedi

Gruptaki ilk maçına Tofaş gibi geçtiğimiz hafta çıkan Nymburk, Dijon karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadı. Hruban dışında neredeyse hiçbir isimden katkı alamayan Nymburk, sahadan 85-61’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gruptaki iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Nymburk, Tofaş karşısında galip gelerek hesapları karıştırma niyetinde. 

Tofaş ile Nymburk Arasındaki İlk Randevu

Son dönemde form grafiği artan Tofaş ile Çekya’nın en başarılı ekiplerinden Nymburk, daha önce karşı karşıya gelmedi. Salı günü oynanacak bu mücadele, iki ekibin ilk resmi maçı olacak. 

Nymburk en son geçtiğimiz sezon Teksüt Bandırma ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşmış ve iki maçta da temsilcimizi mağlup etmeyi başarmıştı.

Son haftalarda daha iyi bir oyun ortaya koyan Tofaş ile iddialı konuma geçmek için kazanmak zorunda olan Nymburk arasındaki bu mücadeleyi, bugün 20.00’den itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.