Frutti Extra Bursaspor-Cedevita Olimpija Eurocup Mücadelesi Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

10.11.2020 - 12:56

Frutti Extra Bursaspor-Cedevita Olimpija Eurocup Mücadelesi Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

Eurocup’taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Cedevita Olimpija’yı konuk ediyor. Frutti Extra Bursaspor-Cedevita Olimpija mücadelesini, 11 Kasım Çarşamba günü 20.00’den itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

Eurocup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarını naklen yayınlayan Tivibu Spor, her hafta bu müsabakalardan birçok maçı şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturuyor. Eurocup’ta şifresiz olarak yayınlanacak maç ise Frutti Extra Bursaspor ile Cedevita Olimpija arasında oynanacak. Çarşamba günü 20.00’de başlayacak olan bu mücadeleyi, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından ve Tivibu Spor Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Frutti Extra Bursaspor İlk Galibiyetini Arıyor

Sezon başında iddialı olabilecek bir kadro kuran Frutti Extra Bursaspor, tam olarak istikrar yakalayamadı. İnişli çıkışlı bir performans gösteren Frutti Extra Bursaspor, Eurocup’ta şu an için galip gelemedi. 5 maçta da mağlup olan Frutti Extra Bursaspor, bu maçlarda ortalama 94 sayıyı potasında gördü.

Grupta artık şansı mucizelere bağlı olan Frutti Extra Bursaspor, ilk galibiyetini Cedevita Olimpija karşısında almak istiyor. 

Cedevita Olimpija İlk Deplasman Galibiyetini Almak İstiyor

Grubun güçlü ekiplerinden Cedevita Olimpija, oynadığı 5 maç sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. İç sahadaki üç maçını da kazanan Cedevita, deplasmanda ise iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 

İç sahada yüksek skorlara çıkabilen ve rakibi belli ölçülerde sınırlayan Cedevita Olimpija, deplasmanda ise daha düşük skorlu maçlar oynuyor. Deplasmandaki kötü gidişi Frutti Extra Bursaspor karşısında sonlandırmak isteyen Cedevita Olimpija, bu maçı kazanarak ilk 4 sıradaki yerini perçinleme niyetinde.

Pazartesi Slovenya’daki Maçı Cedevita Kazanmayı Başardı

Covid-19 sebebiyle yaklaşık bir ay önce oynanması gereken Cedevita Olimpija-Frutti Extra Bursaspor mücadelesi, Pazartesi günü oynandı. Oldukça tempolu bir oyunun oynandığı mücadelede kazanan 104-88'lik sonuçla Cedevita Olimpija oldu.

Eurocup’ta ilk galibiyetini arayan Frutti Extra Bursaspor ile grupta ilk 4 sırada yer alıp bir üst tura çıkmak isteyen Cedevita Olimpija arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 20.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.