A Milli Takım’ın Hırvatistan, Rusya ve Macaristan Maçları Kadrosu Belli Oldu

06.11.2020 - 19:21

A Milli Takım’ın Hırvatistan, Rusya ve Macaristan Maçları Kadrosu Belli Oldu

A Milli Takım’ın Hırvatistan, Rusya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Covid-19 sebebiyle Umut Meraş’ın yer almadığı kadroda büyük bir sürpriz olmadı. 

A Milli Takım, 11 Kasım Çarşamba günü Hırvatistan ile bir hazırlık maçı oynayacak. Daha sonrasında 15 Kasım Pazar ve 18 Kasım Çarşamba günlerinde Uluslar Ligi’ndeki son maçlarına çıkacak. Rusya ve Macaristan maçlarıyla birlikte milli maçlar da sona erecek. Bu kritik mücadelelerin kadrosu belli oldu. Başarılı sol bek Umut Meraş’ın Covid-19 sebebiyle kadroya alınmadığı A Milli Takım’ın kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Mert Günok (Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Caner Erkin (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Zeki Çelik (Lille), Merih Demiral (Juventus), Mert Müldür (Sassuolo), Nazım Sangare (Fenerbahçe), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Verona)

Orta Saha: Ömer Bayram (Galatasaray), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Berkay Özcan (Başakşehir), Cengiz Ünder (Leicester City), Deniz Türüç (Başakşehir), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Efecan Karaca (Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci (Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille)

Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Caner Erkin Yaklaşık 3 Yıl Sonra Milli Takım'da

Umut Meraş’ın Covid-19 testinin iki kez pozitif çıkmasının ardından sol bekte eksik kalan A Milli Takım’da kimin kadroya çağırılacağı merak konusuydu. Açıklanan kadroda Caner Erkin kendine yer buldu. Yaklaşık 3 yıldır A Milli Takım’dan uzak kalan Erkin, böylece milli forma hasretini sonlandırdı.

Maçlar Yine TRT Ekranlarında

A Milli Takım’ın tüm maçları geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de TRT ekranlarında naklen yayınlanıyor. Önümüzdeki hafta oynanacak maçlar da yine TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında olacak.

11 Kasım Çarşamba günü 22.45’te başlayacak olan Türkiye-Hırvatistan mücadelesinin TRT Spor ekranlarında yayınlanması bekleniyor. 15 Kasım Pazar günü Uluslar Ligi’nde en kritik mücadele olarak görülen Türkiye-Rusya mücadelesi ise TRT 1 ekranlarında olacak. Uluslar Ligi’nde son karşılaşmamız ise Macaristan ile oynanacak. Macaristan-Türkiye mücadelesinin de adresi TRT olacak.