6-7-8 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

06.11.2020 - 01:57

6-7-8 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Birçok büyük maçın oynanacağı 6-7-8 Kasım tarihlerinde öne çıkan mücadeleleri ve şifresiz maçları sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü iki futbol ve bir Euroleague maçı listemize girdi. Bu mücadeleler şu şekilde sıralanıyor:

20.00 Gaziantep FK-Beşiktaş: Süper Lig’de iki haftadır iyi bir oyun ortaya koyan Beşiktaş’ın bu oyununun rakiplerle ilgili olup olmadığı bu maçta belli olacak. Denizlispor karşısında 10 kişi kalana kadar rakibe fırsat vermeyen, Yeni Malatyaspor karşısında ise rakibi hiçbir şekilde yaklaştırmayan Beşiktaş’ın Gaziantep FK karşısında neler yapacağının yanıtı 20.00’de beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

20.45 Fenerbahçe Beko-Khimki Moskova: Covid-19 sebebiyle tam olarak ivme yakalayamayan organizasyonlardan Euroleague’de Khimki Moskova, sonunda ideal kadrosuna yakın bir kadroyla parkede olacak. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Khimki Moskova ile Maccabi Tel Aviv karşısında iyi sinyaller veren Fenerbahçe Beko arasındaki bu mücadele, 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

22.45 Sassuolo-Udinese: İtalya Serie A’da namağlup olarak yoluna devam eden Mert Müldür, Kaan Ayhan gibi isimlerin forma giydiği Sassuolo, Tolgay Arslan’ın formasını giydiği Udinese ile karşılaşıyor. Caputo ve Berardi’nin tekrar ilk 11’de yer alması beklenirken, Djuricic sakatlığı sebebiyle bu karşılaşmada da oynayamayacak. Öte yandan kim oynarsa oynasın Sassuolo’nun belli bir standardı tutturduğunu geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanında gördük. Udinese ise kadrosu iyi olan ama teknik direktörün takıma dokunamadığı ekiplerden biri. Muhtemelen bu maçta bir kayıp gelmesi durumunda da milli maç arası sonrasında Luca Gotti takımın başında olmayacak. Çok şey vaat eden bu mücadeleyi, 22.45’ten itibaren beIN Sports Max 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Futbol dışına çıkmayacağımız Cumartesi gününe Premier Lig ile başlıyor ve Ligue 1 ile bitiriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

15.30 Everton-Manchester United: Hafta içi Başakşehir karşısında felaket bir performans gösteren Manchester United, Everton deplasmanında kazanarak milli maç arasına galibiyetle girmek istiyor ama takımın neredeyse en ufak bir planının bile olmaması işleri onlar adına zorlaştıracağa benziyor. Everton ise 3 haftadır kazanmama serisini Manchester United karşısında sonlandırmanın peşinde olacak. Bu mücadeleyi S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Borussia Dortmund-Bayern Münih: Haftanın en özel maçlarından biri Almanya’da oynanacak. İyi sonuçlar alan Dortmund ile makine düzeninde devam eden Bayern Münih, Bundesliga 7’nci haftasında karşı karşıya geliyorlar. Bu mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz. 

23.00 PSG-Rennes: Sakatlıklar, geçtiğimiz sezonun sonundaki Şampiyonlar Ligi finalinin hayal kırıklığı derken bir türlü istenen oyunu ortaya koyamayan PSG, bu sezon da aynı geçtiğimiz sezon gibi iddialı bir takım görüntüsünde olan Rennes’i konuk ediyor. Son yıllarda biraz daha rakibine diş geçirebilen Rennes, bunu tekrarlamak niyetinde olacak. PSG’deki eksikler de hesaba katıldığında dengede bir maç izleme ihtimalimiz oldukça yüksek. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Kusursuz bir futbol fikstürü Pazar günü karşımızda olacak. İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig’den toplam 3 maçı sizler için seçtik.

14.30 Lazio-Juventus: Ronaldo’nun dönüşüyle bir anda hücumda bambaşka bir görüntüye kavuşan Juventus, geçtiğimiz hafta mucizevi bir galibiyete imza atan Lazio’ya konuk oluyor. İki ekibin de oynadıkları oyun, bol pozisyona gebe. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.00 Atalanta-Inter: Geçtiğimiz sezon pandemi dönemi sonrasında oynanan maçta Inter, Atalanta’yı mahkum etmiş ve en ufak bir pozisyon bile vermemişti. Conte’nin gösterdiği bu oyun tarzını bu sezon Gattuso Napoli’de Atalanta’ya karşı uyguladı ve sonuç aldı. Benzer bir oyun Liverpool maçında da vardı ve Liverpool farklı galip gelmeyi başardı. Gasperini’nin önde baskıya bu maçta yanıt verip vermeyeceği merak konusu. Bu eğlenceli karşılaşmayı 17.00’den itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Manchester City-Liverpool: Haftanın maçında Manchester City, Liverpool’u konuk ediyor. İngiltere Premier Lig’de izlemesi hem futbol adına öğretici hem de epey keyifli olan bu mücadeleyi S Sport, S Sport Plus platformu ve İdman TV’den izleme şansını yakalayacaksınız.

Haftanın Şifresiz Maçları

Birçok spor müsabakası bu hafta da şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Haftanın şifresiz karşılaşmaları şu şekilde:

Haftanın yıldızı TRT Spor 2 olacak. BSL’de Cumartesi günü 15.15’te Fethiye Belediyesi-Anadolu Efes ve Pazar 15.15’te Beşiktaş-Gaziantep Basketbol maçlarını şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Bunun yanında TVF Efeler Ligi, TVF Sultanlar Ligi ve Türkiye Buz Hokeyi Ligi maçları TRT Spor 2 ekranlarında yayınlanacak.

A Spor ekranlarında ise Cumartesi günü 17.30’da Stuttgart-Frankfurt mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

Tivibu Spor’da ise Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde iki maçın şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor. Hangi maçların şifresiz olarak yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Dijital platformlarda ise yine birçok müsabaka şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Bu müsabakalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Nikaragua Liga Primera: Liga Primera Youtube 

Belarus Vysshaya Ligi: Belarus Vysshaya Youtube 

Litvanya A Lyga: Delfi Sportas Youtube 

Galler Cymru Premier Lig: Sgorio Youtube 

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.