ING Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

05.11.2020 - 10:14

ING Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 7 Kasım Cumartesi günü 15.15’te Fethiye Belediyesi-Anadolu Efes ve Pazar günü 15.15’te Beşiktaş-Gaziantep Basketbol mücadeleleri TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 7’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. İki hafta önce TRT Spor 2 ekranlarından her hafta iki mücadelenin yayınlanacağı açıklanan ING Basketbol Süper Ligi’nde, haftanın şifresiz maçları belli oldu. Cumartesi günü 15.15’te Fethiye Belediyesi-Anadolu Efes ve Pazar günü 15.15’te Beşiktaş-Gaziantep Basketbol mücadeleleri şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında basketbol severlerle buluşacak.

Fethiye Belediyesi İkinci Galibiyetini Aldı

Geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi, Beşiktaş’ı konuk etti. Çekişmenin yüksek olduğu bu mücadelede son çeyrekte etkili bir oyun ortaya koyan Fethiye Belediyesi 87-83 galip geldi. Galatasaray’dan sonra Beşiktaş’ı da mağlup eden Fethiye Belediyesi, bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Anadolu Efes ise geçtiğimiz hafta Büyükçekmece karşısında 98-79’luk galibiyet aldı. Fethiye Belediyesi karşısında galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Anadolu Efes’te Larkin, Sertaç Şanlı, Dunston gibi isimlerin bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. 

Cumartesi günü 15.15’te başlayacak olan Fethiye Belediyesi-Anadolu Efes mücadelesini TRT Spor 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Beşiktaş İlk Galibiyetinin Peşinde

Lige düşük bütçeli bir takım kurarak giriş yapan Beşiktaş, 6 hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Bazı maçların belli bölümlerinde gelecek adına iyi sinyaller verilse de, siyah beyazlılar bir türlü aradığı galibiyeti bulamadı. Geçtiğimiz hafta da Fethiye Belediyesi karşısında inanılmaz bir ikinci çeyrek oynayan Beşiktaş, yine mağlubiyetten kurtulamadı.

Gaziantep Basketbol ise lige iyi bir giriş yaptı. Afyon Belediye’ye mağlup olduktan sonra Pınar Karşıyaka, Galatasaray Doğa Sigorta gibi ekipleri geçen Gaziantep Basketbol, geçtiğimiz hafta OGM Ormanspor karşısında kötü bir oyunla mağlup oldu. 6 hafta sonunda 3 galibiyeti bulunan Gaziantep Basketbol, Beşiktaş deplasmanından galip dönmek istiyor.

Pazar günü 15.15’te başlayacak olan Beşiktaş-Gaziantep Basketbol mücadelesini TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.