2020-21 Euroleague 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

03.11.2020 - 10:11

2020-21 Euroleague 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 7’nci haftasında yayınlanacak şifresiz mücadele belli oldu. 6 Kasım Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Khimki Moskova mücadelesi, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Her hafta Euroleague’den bir maçı şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 7’nci haftada basketbolseverlerle buluşturacağı şifresiz maçı açıkladı. Birkaç haftadır Anadolu Efes maçlarını şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, bu hafta Fenerbahçe Beko-Khimki Moskova mücadelesini ekranlara taşıyacak. Cuma günü 20.45’te başlayacak olan mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Fenerbahçe Beko Mağlubiyet Serisini İsrail Deplasmanında Sonlandırdı

Sezona Kızılyıldız ve Anadolu Efes galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe Beko, bu maçların ardından oynadığı üç maçı da kaybetmişti. CSKA, Bayern Münih ve Panathinaikos karşısında istediği basketbolu oynayamayan Fenerbahçe Beko, mağlubiyet serisini geçtiğimiz hafta Maccabi Tel Aviv karşısında sonlandırdı.

Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv karşısında özellikle son çeyrekte oynadığı kararlı oyunla dikkat çekmeyi başardı. Panathinaikos karşısında alınan farklı mağlubiyetin tüm izleri de böylece silinmiş oldu. 

Khimki Sorunlarını Atlattı

Sezona birçok sorunla giriş yapan ve Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı oyuncuların olması sebebiyle neredeyse toplam 6 kişiyle parkede yer alan Khimki, geçtiğimiz haftayla birlikte sorunların büyük bir bölümünü atlattı. Shved, McCollum gibi isimlerin kadroya dönmesiyle birlikte farklı bir görüntüye bürünen Khimki, Kızılyıldız karşısında ilk galibiyetini aldı.

Daha hareketli bir basketbol oynayan Khimki, Fenerbahçe Beko karşısında da galip gelerek ilk haftaların izlerini tamamen silme peşinde olacak.

Khimki İstanbul’da Kazanamadı

Daha önce Fenerbahçe Beko ile Khimki Moskova 12 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 8’ini temsilcimiz Fenerbahçe Beko kazanırken, 4’ünde gülen taraf Khimki Moskova oldu. İstanbul’da oynanan 6 maçı ise temsilcimiz Fenerbahçe Beko kazanmayı başardı. Geçtiğimiz sezonki karşılaşmalarda ev sahibi ekipler parkeden galibiyetle ayrılmıştı. 

Maccabi Tel Aviv maçıyla birlikte tekrar ivme kazanan Fenerbahçe Beko ile İstanbul’da ilk galibiyetini almak isteyen Khimki Moskova arasındaki bu keyifli mücadele, Cuma günü 20.45’ten itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.