Bundesliga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.11.2020 - 13:46

Bundesliga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

A Spor ekranlarından yayınlanacak Bundesliga 7’nci haftası maçı belli oldu. 7 Kasım Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Stuttgart-Frankfurt mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Son haftalarda RB Leipzig ve Borussia Dortmund gibi ekiplerin maçlarını ekranlara getiren A Sport, 7’nci hafta ile şifresiz yayınlarına devam ediyor. Bundesliga 7’nci haftasında ekranlara gelecek olan mücadele de, geçtiğimiz günlerde açıklandı. A Spor, 7’nci haftada Cumartesi günü Stuttgart-Frankfurt mücadelesini ekranlara getirecek. 17.30’da başlayacak olan mücadeleyi şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Stuttgart Üstün Oynadığı Maçta 1 Puanla Yetindi

Bundesliga 6’ncı haftasının açılış mücadelesinde Schalke 04’e konuk olan Stuttgart, özellikle ikinci yarıda tamamen oyun üstünlüğünü elinde bulundurdu. Devreye 1-0 geride giren ama ikinci yarıda bulduğu pozisyonlarla öne geçme fırsatı yakalayan Stuttgart, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Ligin ilk haftasında Freiburg’a mağlup olan Stuttgart, Schalke 04 deplasmanından da 1 puanla dönerek namağlup serisini 5 maça çıkardı. Frankfurt karşısında da bu seriyi devam ettirme peşinde olacaklar.

Frankfurt 3 Haftadır Kazanamıyor

Geçtiğimiz sezonun ikinci bölümünden itibaren oyun olarak istediklerini tam olarak sahaya yansıtamayan Frankfurt, bu sezona görece daha iyi bir başlangıç yaptı. 6 hafta sonunda sadece Bayern Münih’e mağlup olan Frankfurt, bununla birlikte üç maçtır kazanamıyor. 

Frankfurt, geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i konuk etti. İlk yarıda Kamada’nın ayağından bulduğu bir gol VAR’dan dönen Frankfurt, ikinci yarının hemen başında geriye düştü. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Andre Silva ile beraberliği yakalayan ev sahibi ekip, mücadelenin kalan bölümünde pozisyonlar bulsa da bu pozisyonları değerlendiremedi. Alınan bu beraberlikle puanını 9’a yükselten Frankfurt, Stuttgart deplasmanında kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor.

Son 10 Maçın Sadece 1’i Berabere Bitti

Frankfurt ile Stuttgart’ın son randevularında beraberlik çıkmıyor. Son 10 maçta sadece 1 kez beraberlik çıkarken, bu maçların 5’ini Frankfurt, 4’ünü Stuttgart kazandı. Son karşılaşmalarında ise sahadan 3-0’lık sonuçla gülen taraf Frankfurt olmuştu.

Bundesliga 7’nci haftasının keyifli mücadelelerinden Stuttgart-Frankfurt mücadelesini Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.