Tivibu Spor’da Bu Hafta 4 Maç Şifresiz

27.10.2020 - 20:42

Tivibu Spor’da Bu Hafta 4 Maç Şifresiz

Her hafta farklı organizasyonlardan birçok müsabakayı şifresiz olarak ekranlara taşıyan Tivibu Spor, haftanın şifresiz maçlarını açıkladı. 28 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan şifresiz maç maratonu, 1 Kasım Pazar günü sona erecek ve toplam 4 müsabaka şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta ING Basketbol Süper Ligi şifresiz yayınlarını TRT’ye veren Tivibu Spor, şifresiz maçlar konusunda haftayı sessiz geçirmişti. Bu hafta ise tam 4 müsabakanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı. Çarşamba günü başlayacak olan şifresiz maç maratonunda toplam 3 basketbol maçı, 1 de futbol maçı ekranlara gelecek. 

Basketbol Şampiyonlar Ligi ile Şifresiz Maç Yayınları Başlıyor

Tivibu Spor ekranlarında bu hafta şifresiz olarak yayınlanacak ilk mücadele Darüşşafaka Tekfen ile Oostende arasında oynanacak. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ilk haftasındaki Darüşşafaka Tekfen-Oostende mücadelesi, 28 Ekim Çarşamba günü 20.00’de başlayacak ve şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Covid-19 sebebiyle istikrarlı bir şekilde devam edemeyen FIBA Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki haftalarda da şifresiz maçların yayınlanacağı tahmin ediliyor.

KBSL’de İki Maç Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de heyecan iki maçla Tivibu Spor ekranlarında devam ediyor. 31 Ekim Cumartesi günü 14.00’te Çankaya Üniversitesi-Hatay BB mücadelesi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

Çankaya Üniversitesi ile Hatay BB arasındaki mücadelenin ardından Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Beşiktaş-Galatasaray mücadelesini, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Tivibu Spor ekranlarından yayınlanmayan tüm maçlar ise TBF Youtube kanalında basketbolseverlerle buluşacak.  

Şifresiz Futbol Maçı İskoçya Premier Ligi’nden

Hollanda Eredevise, Belçika Pro Lig ve İskoçya Premier Lig yayınlarına devam eden Tivibu Spor, genellikle Belçika veya İskoçya’dan her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyor. Bu haftanın şifresiz mücadelesi ise İskoçya’dan. 

Sezonu namağlup devam ettiren ve her geçen gün üzerine koyan lider Rangers, ligin iyi ekiplerinden Kilmarnock deplasmanına çıkıyor. 1 Kasım Pazar günü 15.00’te başlayacak olan Kilmarnock-Rangers mücadelesini, şifresiz olarak Tivibu Spor’dan ve Tivibu Spor Youtube kanalından izleyebilirsiniz.