2020-21 Euroleague 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.10.2020 - 12:14

2020-21 Euroleague 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 6’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 30 Ekim Cuma günü 22.00’den itibaren Olympiakos-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Covid-19 sebebiyle birçok maçın iptal edildiği Euroleague’de beIN Sports da şifresiz maç özelinde haftayı pas geçmişti. 6’ncı hafta ile birlikte beIN Sports Haber ekranlarına şifresiz maçlar geri dönüyor. Cuma günü oynanacak olan Olympiakos-Anadolu Efes mücadelesini, 22.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Olympiakos Bayern Münih Deplasmanında Sorun Yaşadı

Sezona Zalgiris Kaunas mağlubiyeti ile başlayan Olympiakos, ardından oynadığı üç zorlu maçtan da galip ayrılmıştı. Alınan bu galibiyetler ile birlikte Olympiakos’un sezonun geri kalanında üst sıralarda olabileceği tahmin ediliyordu ancak geçtiğimiz hafta Olympiakos, 3 maçlık galibiyet serisinde gösterdiği performansın dışında bir performans göstererek Bayern Münih’e mağlup oldu.

Kazandığı maçlarda hücum performansıyla dikkat çeken Olympiakos, Bayern Münih karşısında hücumda istediklerini parkeye yansıtamadı. 74-68’lik bu mağlubiyet ile birlikte Olympiakos haftayı 6’ncı sırada kapattı.

Anadolu Efes’te Larkin’in Sahada Olması Bekleniyor

Euroleague’de geçtiğimiz sezonun yarıda kalmasının ardından bu sezon konsantrasyon problemi yaşayan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Lyon’da artan Covid-19 vakaları sebebiyle maç oynamadı. Ligde ise Pazartesi günü Beşiktaş’ı mağlup eden Anadolu Efes’te bu mücadele sonrasında Ergin Ataman’ın yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Beşiktaş maçı sonrasında kendilerinden çok daha düşük bütçeli bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Ataman, sezon başından bu yana çok kötü oynadıklarını ve Beşiktaş maçındaki oyunu da kabul edemeyeceklerini dile getirdi. Sakatların durumuyla da ilgili konuşan Ataman, Shane Larkin’in İstanbul’a döndüğünü ve Olympiakos maçı kadrosunda Larkin’in yer alacağını belirtti. 

Son 5 Maçın 4’ü Anadolu Efes’in

Olympiakos ile Anadolu Efes yıllardır Euroleague’de birbirlerine rakip oluyorlar. Son dönemde oynanan maçlarda ise Anadolu Efes üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 5 maçta 4 galibiyet alan Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon Yunanistan’da rakibini farklı geçmeyi başarmıştı.

Haftanın keyifli mücadelelerinden biri olan Olympiakos ile Anadolu Efes arasındaki bu karşılaşmayı, Cuma günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.