Murat Murathanoğlu: Önlerini Açtığım Kişiler Aleyhimde Kamuoyu Yaratıyor

19.10.2020 - 00:32

Murat Murathanoğlu: Önlerini Açtığım Kişiler Aleyhimde Kamuoyu Yaratıyor

Başarılı basketbol spikeri Murat Murathanoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla eski çalışma arkadaşlarına sitemde bulundu. Son dönemde kendisi aleyhine sinsi bir şekilde kamuoyu yaratan kişiler olduğunu belirten Murathanoğlu, bunun yanında Sports Digitale’de imza attığı Bir Zamanlar Amerika’nın da artık olmayacağını kamuoyuyla paylaştı.

Basketbol anlatımlarıyla hafızalarda yer edinen, son dönemde S Sport 2’de NFL maçlarında boy gösteren Murat Murathanoğlu, yaptığı Instagram paylaşımıyla dikkat çekti. Eski çalışma arkadaşlarının selam vermediğini ve kendisi aleyhine kamuoyu yarattığını belirten Murathanoğlu, beIN Sports’ta Euroleague maçlarını izlediğinde ekrandan neden uzaklaştırıldığını çok daha iyi anladığını dile getirdi.

Ben Düzene Hiç Girmedim 

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda kendisinin düzene ayak uydurmadığını belirten Murat Murathanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Tamam anladım sona yaklaştık. Önlerini açtığım, fırsat verdiğim, canlı yayına çıkardığım, arkalarında durduğum, gerektiğinde o zaman ben de yokum dediğim ve başarılı olmaları için resmen savaş verdiğim birçok kişi arkadan bıçaklamayı bir kenara bırakın telefon açmıyor, selam vermiyor, hatta sinsi bir şekilde aleyhimde kamuoyu yaratıyor. Neden uzaklaştırıldığımı, şimdi maçları izledikçe daha iyi anlıyorum. Ben susamazdım. Bugün biri Baba CSKA maçında normal sürenin ve uzatmanın son pozisyonları öyle mi yansırdı ekran başındakilere dedi, ben de düzen var ben düzene hiç giremedim dedim.

Bir Zamanlar Amerika Sona Erdi

İlk olarak Socrates Dergi Youtube kanalında yayınlanan, daha sonrasında Sports Digitale Youtube kanalında devam eden Bir Zamanlar Amerika’nın sona erdiği de Murat Murathanoğlu tarafından açıklandı. Gençlerin geçmiş efsanelere önem vermediğini dile getiren Murathanoğlu, şöyle devam etti:

Bu hafta Bir Zamanlar Amerika yok. Artık olmayacak. Sponsor yok, izlenmiyor. Gençler geçmiş efsaneleri önemsemiyor, yani zorla güzellik olmaz. Larry Bird ardından izlediğim en iyi beyaz oyuncu olan Rick Barry sadece 10.000 izleniyorsa o zaman nokta. Ben özellikle tüm Sports Digitale yetkililerine ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum, Hepsine ve özellikle emekleri için Arda ve Erman'a çünkü gerçekten çok önemli birer belgesel haline getirdiler her bölümü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Tamam anladım sona yaklaştık. Önlerini açtığım, fırsat verdiğim, canlı yayına çıkardığım, arkalarında durduğum, gerektiğinde o zaman bende yokum dediğim ve başarılı olmaları için resmen savaş verdiğim bir çok kişi arkadan bıçaklamayı bir kenara bırakın telefon açmıyor, selam vermiyor, hatta sinsi bir şekilde aleyhimde kamuoyu yaratıyor. Neden uzaklaştırıldığımı, şimdi maçları izledikçe daha iyi anlıyorum. Ben susamazdım. Bugün biri "Baba CSKA maçında normal sürenin ve uzatmanın son pozisyonları öyle mi yansırdı ekran başındakilere dedi, bende düzen var ben düzene hiç giremedim dedim. Neyse fotoya bakalım. Ama bu da kötü değildi. Sevgili Mete Aktaş yollamış bizim Cenk Duruk'a. O da çok beğenmiş. Ben de beğendim Cenk. Bu arada @meteaktas76 ve @yusuferboy Bir Zamanlar Amerika için dıaşrıdan verdikleri destek için teşekkür ederim çok büyük destek verdiler. Hazır baklavacı olmuşken şunu da açıklayalım bu hafta Bir Zamanlar Amerika yok. Artık olmayacak. Sponsor yok, izlenmiyor gençler geçmiş efsanelrri önemsemiyor, yani zorla güzellik olmaz. Larry Bird ardından izlediğim en iyi beyaz oyuncu olan Rick Barry sadece 10.000 izleniyorsa o zaman nokta. Ben özellikle tüm @sportsdigitale yetkililerine ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum, Hepsine ve özellikle emekleri için Arda ve Erman'a çünkü gerçekten çok önemli birer belgesel haline getirdiler her bölümü. Ama baklava da yaparız. ??Önemli olan gece yattığında vicdanın rahat olsun, temiz olsun. ??

Murat Murathanoğlu (@themurathanoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()