Bundesliga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.10.2020 - 12:35

Bundesliga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 5’inci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 24 Ekim Cumartesi günü 16.30’dan itibaren RB Leipzig-Hertha Berlin mücadelesini şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga’dan her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan A Spor, 5’inci haftada yayınlanacak maçı açıkladı. 4’üncü haftada olduğu gibi RB Leipzig mücadelesini ekranlara taşıyan A Spor’un yayın akışına dahil olan RB Leipzig-Hertha Berlin mücadelesini, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

RB Leipzig Zorlu Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Lige oldukça iyi bir başlangıç yapan RB Leipzig, geçtiğimiz hafta A Spor ekranlarından yayınlanan mücadelede Augsburg’a konuk oldu. Mücadelede oyun üstünlüğünü bir an bile rakibine bırakmayan RB Leipzig, ilk yarının sonunda bulduğu Angelino’nun golüyle devreyi 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda yine oyun kontrolünü elinde bulunduran Leipzig, kendisini rahatlatan golü bu sezon biraz olsun gözden düşen Yussuf Poulsen ile buldu. Augsburg deplasmanından 2-0 ile dönen Leipzig, bu sonuçla puanını 10’a yükseltti ve liderliğini devam ettirdi.

Hertha Berlin 3 Haftadır Mağlup Oluyor

Geçtiğimiz sezon yapılan yatırımlar ve pandemi dönemi sonrasında alınan sonuçların ardından Hertha Berlin ile ilgili beklentiler bu sezon özelinde biraz artmıştı. Sezona da flaş bir Werder Bremen galibiyetiyle başlayan Hertha Berlin, ardından oynadığı üç mücadeleyi de kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Stuttgart karşısında fırsatlar bulmasına rağmen sonuç elde edemeyen Hertha Berlin, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Bu sonuçla Hertha Berlin’in mağlubiyet serisi üç maça çıktı. 

Bundesliga 5’inci Hafta Panoraması

Bundesliga’de 5’inci hafta Cuma günü oynanacak Stuttgart-Köln mücadelesiyle başlayacak. Cumartesi günü Bayern Münih-Frankfurt ve A Spor ekranlarından yayınlanacak olan RB Leipzig-Hertha Berlin mücadelesi en izlenesi mücadeleler olarak ön plana çıkıyor. Günün kapanışı ise 19.30’da Dortmund-Schalke derbisi olacak. 5’inci hafta, Pazartesi günü 22.30’daki Leverkusen-Augsburg mücadelesiyle kapanacak.

RB Leipzig-Hertha Berlin mücadelesini A Spor ekranlarından, geri kalan tüm Bundesliga maçlarını ise S Sport 2’den ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.