ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

13.10.2020 - 14:43

ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi dördüncü haftasında Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 17 Ekim Cumartesi günü 20.00’de Petkim Spor-Frutti Extra Bursaspor ve Pazar günü 20.00’de Beşiktaş-OGM Ormanspor mücadeleleri şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz hafta bu sezon ilk kez ING Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, 4’üncü haftada da iki maçla şifresiz yayınlara devam edeceğini açıkladı. Dördüncü haftada Cumartesi günü 20.00’de Petkim Spor-Frutti Extra Bursaspor ve Pazar günü 20.00’de Beşiktaş-OGM Ormanspor mücadeleleri şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Petkim Spor İlk Galibiyetini Arıyor

Sezon öncesini iyi geçiren ekiplerden Petkim Spor, sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. 3 maçta henüz galibiyetle tanışamayan Petkim Spor, geçtiğimiz hafta teknik aksaklık sebebiyle 3 saat rötarlı biten mücadelede Pınar Karşıyaka’ya mağlup oldu. 

Frutti Extra Bursaspor ise sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta aldı. Gaziantep Basketbol karşısında tutuk bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

Geçtiğimiz hafta mağlup olan bu iki ekibin keyifli geçmeye aday karşılaşmasını, Cumartesi günü 20.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İki Ekip De Galip Gelmek Zorunda

Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak bir diğer mücadelede Beşiktaş ile OGM Ormanspor kozlarını paylaşacak. Sezona 3’te 0 ile başlayan bu iki ekibin karşılaşması, Pazar günü 20.00’de Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta derbide ilk yarıyı oldukça iyi oynayıp önde kapatmıştı. Galatasaray’ın ikinci yarıdaki oyununa karşılık veremeyen Beşiktaş, sahadan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı. Yönetim kararıyla sezona sadece 3 yabancı oyuncuyla başlayan Beşiktaş, ilk galibiyetini Ormanspor karşısında almayı planlıyor.

OGM Ormanspor ise geçtiğimiz hafta Anadolu Efes’i konuk etti. Mücadelede direnç gösteremeyen ev sahibi ekip, farklı mağlup oldu. Zorluk fikstürden çıkan OGM Ormanspor da aynı Beşiktaş gibi ilk galibiyetini arıyor.

KBSL’de 1 Maç Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ise bu hafta 1 maç şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak. Pazar günü 17.30’da Fenerbahçe-Mersin BB mücadelesini Tivibu Spor’dan şifresiz olarak izleyebilirsiniz.