2020-21 Euroleague 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

13.10.2020 - 01:12

2020-21 Euroleague 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de heyecan çift maç haftasıyla devam ediyor. Bu haftada beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak mücadele ise Alba Berlin-Anadolu Efes şeklinde oldu. Salı günü (bugün) 21.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko mücadelesini şifresiz olarak ekranlara taşıyan beIN Sports, Euroleague 3’üncü haftasında yayınlayacağı karşılaşmayı açıkladı. Lige çok kötü başlayan Alba Berlin ile Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Salı günü 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Alba Berlin Bayern Münih’e Farklı Mağlup Oldu

Euroleague ikinci haftasında Türk, Yunan ve Alman derbileri oynandı. Alba Berlin de bu bağlamda Bayern Münih ile karşılaştı. Mücadeleye oldukça iyi başlayan Alba Berlin, ilk çeyreği 6 sayı farkla önde kapattı. İkinci çeyrekte ise Bayern Münih öne geçerek, farkı açmasını bildi.

İlk çeyreği 6 sayı önde kapatan ve 27 sayıyı rakip potaya gönderen Alba Berlin, ikinci çeyrekte sadece 9 sayı bulabildi. Bu çeyrekte 31 sayı bulan Bayern Münih, yakaladığı farkı maç sonuna kadar korumayı başardı ve mücadeleyi 90-72 kazandı. 

İlk maçta da Maccabi Tel Aviv’e mağlup olan Alba Berlin, ilk galibiyetini temsilcimiz Anadolu Efes karşısında arıyor.

İstatistiklerin Ötesinde Bir Derbi

İkinci haftada Anadolu Efes’in konuğu Fenerbahçe Beko’ydu. Micic’in yine beklenenin uzağında bir oyun ortaya koyduğu mücadelede Fenerbahçe Beko, 21 top kaybı yapmasına rağmen mücadeleyi kazanmasını bildi. Anadolu Efes’in sadece 24 ribaunduna karşılık Fenerbahçe Beko’nun almış olduğu 48 ribaunt mücadelenin Fenerbahçe Beko lehine dönmesini sağlayan en önemli istatistikti.

Ligde oynanan iki mücadeleyi de kaybeden Anadolu Efes, Alba Berlin karşısında galibiyet arıyor. Alba Berlin-Anadolu Efes mücadelesini Salı günü 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague 3’üncü Haftanın Diğer Maçları

Euroleague üçüncü haftasında birbirinden keyifli mücadeleler basketbolseverlerle buluşacak. Salı günü 22.00’de Valencia ile Barcelona’nın karşı karşıya geleceği mücadele, haftanın en dikkat çekici karşılaşmaları arasında yer alıyor. Çarşamba günü ise 20.45’te Fenerbahçe Beko-CSKA Moskova mücadelesi haftanın maçı olarak görülüyor.

Euroleague’de haftanın tüm maçlarını beIN Sports kanallarından ve beIN Connect uygulamasından izleyebilirsiniz.