Premier Lig 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

12.10.2020 - 11:24

Premier Lig 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İngiltere Premier Lig’de heyecan, 5’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak mücadelesi ise Newcastle United-Manchester United oldu. 17 Ekim Cumartesi günü 22.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezondan bu yana her hafta bir İngiltere Premier Lig mücadelesini şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor, bu sezonki yayınlarına Southampton-WBA mücadelesiyle başlamıştı. Milli maç arasından sonra ise Newcastle United-Manchester United mücadelesinin şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı. Cumartesi günü 22.00’den itibaren bu karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Newcastle United Dört Hafta İtibariyle Beklentileri Aştı

Ligin görece zayıf kadrolarından biri olan Newcastle United, dört hafta sonunda sadece bir kez mağlup oldu. Sezona oldukça iyi başlayan Newcastle’da Bournemouth’tan transfer edilen Callum Wilson’ın formu taraftarları fazlasıyla sevindiriyor.

Milli maç arası öncesinde Burnley’i konuk eden Newcastle, Callum Wilson’ın 2, Saint-Maximin’in 1 golüyle rakibini 3-1 geçmeyi başardı. Sezona beklentilerin üstünde bir giriş yapan Newcastle United, Manchester United’ı da geçerek bir seri yakalama peşinde olacak.

Manchester United Tottenham Mağlubiyetini Unutmak İçin Sahada

Milli maç arası öncesinde Tottenham’ı konuk eden Manchester United, mücadeleyi 6-1 kaybetti. Sezon başından bu yana çok kötü bir oyun ortaya koyan Manchester United’da hedef bu kötü mağlubiyetin izlerini Newcastle karşısında silmek.

Alınan farklı mağlubiyet sonrasında Manchester United forması giyen Marcus Rashford, kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Çok üzgün olduklarını belirten Rashford, çok daha iyi olacaklarının sözünü taraftarlara verdi.

St James’ Park’taki Son 5 Maçta Denge Söz Konusu

Newcastle United ile Manchester United arasında St James’ Park’ta oynanan mücadelelerde bir denge söz konusu. Son 5 maçın 2’sini Newcastle United kazanırken, 2’sinde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Manchester United oldu. 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Newcastle United ile bir an önce galibiyet alıp üzerindeki baskıyı atmak isteyen Manchester United arasındaki bu karşılaşmayı, Cumartesi günü 22.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.