Bundesliga 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.10.2020 - 13:48

Bundesliga 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 4’üncü haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 17 Ekim Cumartesi günü 16.30’dan itibaren Augsburg-RB Leipzig mücadelesini A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Bundesliga’da birbirinden keyifli mücadeleleri ekranlara taşıyan A Spor, 4’üncü haftanın şifresiz yayınlanacak maçını açıkladı. Cumartesi günü 16.30’daki Augsburg-RB Leipzig mücadelesini şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Augsburg Lige Beklenenin Ötesinde Başladı

Zor bir fikstürle lige başlayan Augsburg, ilk hafta Union Berlin’i mağlup ettikten sonra ikinci hafta net bir oyunla Borussia Dortmund’u geçmişti. Milli maç arası öncesinde ise Wolfsburg deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardılar. Oynanan 3 maç sonunda 7 puan toplayan Augsburg, ligde ikinci sırada yer alıyor.

Milli maç arasında Augsburg, Bundesliga 2 ekiplerinden Heidenheim ile bir hazırlık maçı yaptı ve bu mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

RB Leipzig Schalke 04 Karşısında Zorlanmadı

Bu sezonun Bayern Münih ile birlikte en güçlü şampiyonluk adayı olarak görülen RB Leipzig, milli maç arası öncesinde Schalke 04’ü konuk etti. İlk yarının ortalarında gelen golle kilidi açan Leipzig, mücadeleyi 4-0 kazanarak üçüncü hafta sonunda liderlik koltuğunu ele geçirdi.

Oynadığı 3 maçta toplam 8 gol atan RB Leipzig, Augsburg deplasmanında da kazanarak haftayı lider kapatmak istiyor.

Augsburg’un İç Sahada Bileği Bükülmüyor

Augsburg ile RB Leipzig arasındaki mücadelelerde Leipzig’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Bununla birlikte Augsburg, iç sahada rakibine karşı direnç göstermeyi başarıyor. Son 5 iç saha maçında rakibine sadece 1 kez yenilen Augsburg, bu maçların 1’inden galibiyetle ayrıldı. Bu sezona da harika bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, RB Leipzig karşısında sürpriz peşinde olacak.

3 hafta sonunda ligin ilk iki sırasını paylaşan Augsburg ile RB Leipzig arasındaki bu keyifli geçmeye aday mücadele, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarında olacak.

Bundesliga’da 4’üncü Haftanın Diğer Maçları

Bundesliga’da hafta Cumartesi günü 16.30 seansıyla başlıyor. A Spor ekranlarından yayınlanacak Augsburg-RB Leipzig mücadelesinin yanı sıra aynı saatteki Hoffenheim-Borussia Dortmund mücadelesi de oldukça ilgi çekici. Bu mücadele S Sport 2 ekranlarında ve S Sport Plus platformunda olacak.

Cumartesi günün 19.30’daki Bielefeld-Bayern Münih ve 21.30’daki Mönchengladbach-Wolfsburg mücadeleleri de S Sport 2 ekranlarında yayınlanacak. Haftanın kapanışı ise kâbus gibi bir başlangıç yapan Schalke 04 ile Union Berlin arasındaki karşılaşmayla yapılacak. Pazar günü 19.00’daki bu mücadelenin adresi de S Sport 2 olacak.