BB Erzurumspor - Trabzonspor Hazırlık Maçı A Spor’da

09.10.2020 - 17:26

BB Erzurumspor-Trabzonspor Hazırlık Maçı A Spor’da

Milli maç arasını fırsat bilen BB Erzurumspor ile Trabzonspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyorlar. BB Erzurumspor-Trabzonspor mücadelesini 10 Ekim Cumartesi günü 16.00’da A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sezon öncesinde bir hazırlık maçı planlayan ama Covid-19 sebebiyle bu maçı oynayamayan BB Erzurumspor ile Trabzonspor, milli maç arasında karşı karşıya gelecekler. İki haftalık arayı maç yapmadan geçirmek istemeyen iki ekibin bu keyifli karşılaşması, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Cumartesi günü oynanacak olan bu mücadelenin başlama saati 16.00.

BB Erzurumspor Lige İyi Bir Başlangıç Yaptı

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde Mehmet Özdilek ile anlaşan BB Erzurumspor, Süper Lig’e de oldukça iyi bir giriş yaptı. Oynadığı 4 maç sonunda 7 puan toplayan BB Erzurumspor, milli maç arası öncesinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadele 0-0 sonuçlandı.

Transferin son gününde Leo Shwechlen’i kadrosuna katan BB Erzurumspor, milli ara sonrasında Hatayspor ile karşılaşacak.

Trabzonspor Deneme Sürecinde

Sezona Eddie Newton yönteminde giriş yapan Trabzonspor, geçen 4 haftada beklentilerin altında kaldı. Milli maç arası öncesinde Gaziantep FK’ya konuk olan Trabzonspor, son dakikada yediği penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı. 4 haftada sadece 1 kez galip gelen Bordo Mavililer, ara sonrasında vites arttırmak istiyor.

Ara sonrasında zorlu bir döneme girecek olan Trabzonspor, ilk olarak Başakşehir’i konuk edecek. Daha sonrasında sırasıyla Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarını oynayacak olan Trabzonspor, bu maçlardan maksimum puan toplayarak tekrar üst sıralara tırmanmak hedefinde. 

Yeni Transferlerin Sahada Olması Bekleniyor

Hem Eddie Newton hem de Mehmet Özdilek, takımda hazır olmayan oyuncuların olduğunu belirtiyorlar. Maç kondisyonu kazanılması için bu hazırlık maçını yapacak olan iki ekibin yeni transferlerinin sahada olacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nda karşılaşan iki ekip, bu sezon ilk kez hazırlık maçında karşı karşıya geliyorlar. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen BB Erzurumspor ile Trabzonspor arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 16.00’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.