9-10-11 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

08.10.2020 - 23:01

9-10-11 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası sebebiyle futbolda izleme listesinin dar olduğu 9-10-11 Ekim tarihlerinde öne çıkan maçları ve şifresiz olarak ekranlara gelecek müsabakaları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Tenis ve basketboldan toplam üç mücadeleyi sizlere önereceğiz. Listemiz şu şekilde:

16.00 Diego Shwartzman-Rafael Nadal: 2 hafta önce Roma yarı finalinde karşılaşan iki isim, bu sefer Roland Garros’ta final için korta çıkıyor. İnanılmaz derecede yorucu Thiem maçından çıkan Shwartzman, iki hafta önceki gibi Nadal’ı mağlup etmeyi planlıyor. Nadal ise Roland Garros’ta şampiyonluk serisini devam ettirme niyetinde. Bu keyifli mücadeleyi Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.00 Stefanos Tsitsipas-Novak Djokovic: Cuma gününün ikinci tavsiyesi yine Roland Garros’tan. Nadal-Shwartzman mücadelesinin hemen ardından finalin adı belli olacak. Yarı finalde Rublev’i çok iyi bir oyunla mağlup eden Tsitsipas, turnuvanın Nadal ile birlikte en büyük şampiyonluk adayı Djokovic karşısında. Bu keyifli mücadeleyi Nadal-Shwartzman mücadelesinin hemen ardından Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Panathinaikos-Olympiakos: Geçtiğimiz hafta iki ekip de beklenmedik sonuçlar aldı. Olympiakos, Zalgiris’e mağlup olurken, Panathinaikos Khimki’yi mağlup etti. Kadrolar erozyona uğrasa da her zaman Yunan derbisi Euroleague’de fazlasıyla ilgi çekiyor. Seyircisiz olmasına rağmen yine gergin geçmesi beklenen bu mücadeleyi, 21.00’den itibaren beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Bugüne NBA finalleri ile başlayıp, futbol ile bitireceğiz. Günün öne çıkan üç karşılaşması şu şekilde:

04.00 LA Lakers-Miami Heat: Serinin ne kadar kaliteli geçtiği tartışılır ama Miami’nin yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen direnci her ne olursa olsun izlemeye değer. Özellikle üçüncü maçtaki Jimmy Butler performansıyla hafızalarda yer edinecek olan bu serinin 5’nci maçı, Miami için ya tamam ya da devam maçı olacak. Lakers-Heat mücadelesini 04.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

16.00 Roland Garros Kadınlar Finali: Yazıyı yazdığımız esnada finali adı belli değildi ama Kenin-Kvitova/Swiatek-Podorosko eşleşmelerinden kim gelirse gelsin maçın keyifli geçeceği aşikar. Sezonun son Grand Slam’inin sahibinin kim olacağının yanıtı ise 16.00’da Eurosport ekranlarında verilecek.

21.45 Ukrayna-Almanya: Uluslar Ligi maçlarının çok bir şey vaat etmediği ortada ama Ukrayna’da kalecilerin Covid-19 olması ve ardından 46 yaşındaki yardımcı antrenör Oleksandr Shovkovskiy’nin kadroya dahil edilmesi bir merak uyandırıyor. Ukrayna-Almanya mücadelesini 21.45’ten itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Aklımızdaki 5 organizasyondan F1 Almanya Grand Prix’si ve Fenerbahçe-Arkasspor Efeler Ligi mücadelesini dışarıda bıraktık. Geri kalan üç müsabaka ise şu şekilde:

16.00 Roland Garros Erkekler Finali: Herkesin istediği gibi Nadal-Djokovic finali olursa kesinlikle en izlemeye değer müsabaka olacak. Öte yandan Shwartzman veya Tsitsipas sürpriz yaparlarsa da maçın kalitesinde ciddi bir düşüş olmayacağı görüşündeyiz. Günün en keyifli müsabakalarından Roland Garros erkekler finalini 16.00’dan itibaren Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 İngiltere-Belçika: Günün futboldaki en keyifli müsabakası kuşkusuz İngiltere ile Belçika arasında oynanacak. İki ekibin de oynamaya çalıştıkları oyun, keyifli ve bol pozisyonlu bir maç vaat ediyor. 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz. 

21.45 Rusya-Türkiye: Oyun kalitesi noktasında şüphelerin olduğu Rusya-Türkiye mücadelesi, günün son maçı olarak karşımıza çıkıyor. Grubun en iyi takımı olarak görünen Rusya ile grupta tekrar iddialı olmak için kazanmak zorunda olan Türkiye arasındaki bu karşılaşma, 21.45’ten itibaren TRT 1 ekranlarında olacak. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Liglerin araya girmesi sebebiyle şifresiz maç sayısı bu haftalık azaldı. TV kanalları ve dijital platformlar üzerinden yayınlanacak şifresiz mücadeleler şu şekilde:

Tivibu Spor, bu haftada da BSL ve KBSL’den ikişer mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak. BSL’de Cumartesi günü 13.00’te OGM Ormanspor-Anadolu Efes ve 20.00’de Büyükçekmece-Darüşşafaka Tekfen mücadeleleri şifresiz olarak ekranlara gelecek. KBSL’de ise Pazar 15.15’te Mersin BB-Beşiktaş ve 17.30’da Nesibe Aydın-Fenerbahçe maçları şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

TRT 1 ekranlarında ise Türkiye’nin Uluslar Ligi macerası ekranlara gelecek. Rusya-Türkiye mücadelesini şifresiz olarak Pazar günü 21.45’ten itibaren bu ekranlardan izleyebileceksiniz. Bunun yanında her hafta olduğu gibi Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçları TRT Spor 2 ekranlarında olacak. 

Dijital platformlarda ise öne çıkan üç adres bulunuyor. Milli maç arasına girmeyen İspanya La Liga 2’de diğer adıyla La Liga SmartBank’ta tüm maçlar ligin Youtube kanalında yayınlanacak. Ayrıca USL’de play off maçları da USL Championship Youtube kanalında şifresiz olarak ekranlara gelecek. Türkiye’de S Sport veya TRT üzerinden yayınlanmayan Uluslar Ligi maçları ise UEFA.TV adresinde olacak. 

FIBA Youtube kanalında ise Pazar günü 16.00’da Cholet-Lyon Fransa Basketbol Ligi mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

Azerbaycan kanalları CBC Sport ve İdman TV ile birlikte Türkiye’nin başarılı İddaa sitesi Bilyoner’in canlı maç izleme adresi olan Bilyoner TV, bu haftada da birçok müsabakayı şifresiz olarak ekranlara getirecek.