Fransa Basketbol Ligi 'nden Her Hafta Bir Maç Şifresiz Youtube'da

08.10.2020 - 09:39

Fransa Basketbol Ligi 'nden Her Hafta Bir Maç Şifresiz Youtube'da

Avrupa’nın popülerliği artan basketbol liglerinden Fransa Basketbol Ligi, her hafta 1 maçla FIBA Youtube kanalında olacak. Türkiye gibi yayın anlaşması olmayan her ülkeden bu mücadeleler şifresiz olarak yayınlanacak.

Son dönemde yapılan yatırımlarla dikkat çeken Fransa LNB Pro A, bundan böyle her hafta 1 maçla FIBA Youtube kanalında. Dünyanın dört bir yanından ilgi ile izlenen bu eğlenceli basketbol ligi, böylece Türkiye’de de her hafta bir maç olmak üzere şifresiz olarak izlenebilecek. 

İsrail, ABD ve Fransa Dışındaki Tüm Ülkelerde Yayınları İzlemek Mümkün

FIBA ile lig arasındaki anlaşmayla birlikte her hafta bir maçın FIBA Youtube kanalında yayınlanmasına karar verildi. Bununla birlikte bu yayınların İsrail, ABD ve Fransa’da izlenemeyeceği açıklandı. Bu üç ülkede TV anlaşması bulunan ligin, diğer ülkelerde resmi bir yayıncısı yok. Bu da FIBA Youtube kanalındaki şifresiz maçların Türkiye dahil dünyanın dört bir yanından izlenebileceği anlamına geliyor.

İlk Şifresiz Yayın Erman Kunter’in Çalıştırdığı Cholet Maçı Oldu

Fransa LNB’den yapılacak şifresiz yayınlar, ligin 4’üncü haftası itibariyle başlıyor. FIBA Youtube kanalında yayınlanacak ilk maç, Erman Kunter’in çalıştırdığı Cholet ile sezona iyi bir başlangıç yapamayan Lyon Villeurbanne arasındaki mücadele oldu. Bu keyifli müsabakayı, Pazar günü 16.00’dan itibaren FIBA Youtube kanalından naklen izleyebileceksiniz.

FIBA Youtube kanalındaki yayınlar önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Cholet ile Lyon Villeurbanne maçını ise buradan takip edebilirsiniz.

Covid-19 Yüzünden Ertelemeler Yaşanıyor

Hayatın her alanını olumsuz etkileyen Covid-19, özellikle basketbol, voleybol gibi geniş kadroların olmadığı sporların devam etmesi için ciddi bir tehdit. Geçtiğimiz yıl birçok organizasyonun iptal edilmesi sonrasında, bu sezon yetkililer oldukça titiz davransa da bazı maçlar Covid-19 sebebiyle ertelenebiliyor. Fransa LNB de Covid-19’dan olumsuz etkilenen liglerin başında geliyor.

3 haftası geride kalan Fransa LNB’de 3 maç oynayabilen takım sayısı sadece 8. Boulazac ekibi ise takımdaki Covid-19 vakalarının artması sebebiyle henüz parkeye çıkamadı. Bütün bu sorunlar devam ederken her hafta bir mücadelenin şifresiz olarak FIBA Youtube kanalından yayınlanacağı açıklandı.