Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2'nci ve 3'üncü Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

05.10.2020 - 23:37

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2'nci ve 3'üncü Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ikinci ve üçüncü haftanın şifresiz maçları belli oldu. Çarşamba günü 17.30’da Adana Basket-Fenerbahçe ve 20.00’de Galatasaray-OGM Ormanspor mücadeleleri Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Üçüncü haftada ise Pazar günü 15.15’te Mersin BB-Beşiktaş ve 17.30’da Fenerbahçe-Nesibe Aydın maçları Tivibu Spor ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz hafta başlayan Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde heyecan, hafta içinde oynanacak ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu haftada şifresiz olarak ekranlara gelecek mücadeleler ise 7 Ekim Çarşamba günü 17.30’daki Adana Basket-Fenerbahçe ve 20.00’deki Galatasaray-OGM Ormanspor olarak açıklandı.

Hafta sonu oynanacak üçüncü hafta maçlarının yayın programı da Tivibu Spor tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. 11 Ekim Pazar günü 15.15’te Mersin BB-Beşiktaş ve 17.30’da Fenerbahçe-Nesibe Aydın maçları şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Derbi Yorgunu Ekipler İkinci Haftada Galibiyet Peşindeler

Geçtiğimiz Pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray, KBSL açılış haftasında karşı karşıya geldiler. Zihinsel olarak yorucu geçen bu maçı, son çeyrekteki performansıyla kazanan 64-61’lik skorla Fenerbahçe oldu.

İkinci haftada Fenerbahçe 17.30’da ilk haftayı mağlup kapatan Adana Basketbol’a konuk olurken, Galatasaray ise 20.00’de lige iyi bir başlangıç yapan Ormanspor’u konuk edecek. İki mücadele de Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hafta Sonu Yine 2 Maç Tivibu Spor Ekranlarında

Her hafta iki maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyacak olan Tivibu Spor, hafta içi seansının ardından hafta sonunun programını da açıkladı. Pazar günü, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Tivibu Spor ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

İlk olarak 15.15’te ilk haftayı farklı kazanan iki ekip kozlarını paylaşacak. Mersin BB ile Beşiktaş arasındaki bu mücadelenin ardından bir kez daha Fenerbahçe mücadelesi ekranlara gelecek. Hem 15.15’teki Mersin BB-Beşiktaş hem de 17.30’daki Fenerbahçe-Nesibe Aydın mücadeleleri şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak. Ayrıca tüm mücadeleler Tivibu Spor’un Youtube kanalında da şifresiz olarak yayınlanacak.