2020-21 Euroleague 2'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.10.2020 - 22:34

2020-21 Euroleague 2'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 2’nci haftasında beIN Sports Haber ekranlarında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun karşılaşacağı bu mücadele, Perşembe günü 20.30’dan itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve temposu beklenenin ötesinde oldukça düşük olan Euroleague, ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun karşılaşacağı bu haftada yayınlanacak şifresiz maç da Türk derbisi oldu. Perşembe günü 20.30’dan itibaren Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Zenit’e Takıldı

Geçtiğimiz sezon Euroleague normal sezonunda harikalar yaratan Anadolu Efes, kadrosunu Peters dışında korumuş ve yeni sezona yine iddialı girmişti. İlk haftada Zenit’i konuk eden temsilcimiz, oyunda bir türlü ritim yakalayamayınca sahadan 69-73 mağlup ayrıldı.

Anadolu Efes’te şu an için en ciddi problem Larkin’in sakatlığı sebebiyle parkede yer almaması olarak görülüyor. Zira Larkin olmadığında Micic, topu daha fazla elinde tutuyor ve bu da akıcı bir hücumu engelliyor. Micic’in yükünün azalması durumunda hemen hemen herkes, geçtiğimiz sezonki Anadolu Efes temposuna yaklaşılacağına inanıyor.

Fenerbahçe Beko Yenilenen Kadrosuyla Namağlup

Tempolu bir oyun oynaması beklenen Fenerbahçe, hem ligde hem de Euroleague’de kayıpsız yoluna devam ediyor. Sezonun ilk maçında Kızılyıldız’ı konuk eden Fenerbahçe Beko, Lorenzo Brown’un etkili oyunuyla rakibini 77-63 mağlup etmeyi başardı.

2020/21 sezonunu geçiş sezonu olarak planlayan Fenerbahçe Beko, etkili performansını Anadolu Efes karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. 

Son 5 Maçın 4’ü Anadolu Efes’in

Geçtiğimiz sezon Covid-19 sebebiyle maçların iptal edilmesi yüzünden Euroleague’de ve ligde toplam iki kez karşılaşan iki ekibin bu mücadelelerinde sahadan galip ayrılan Anadolu Efes olmuştu. Son 5 maçın 4’ünü kazanmayı başaran Anadolu Efes, bu maçta da kazanarak Fenerbahçe Beko karşısındaki galibiyet serisini 5’e çıkarmayı planlıyor. Fenerbahçe Beko ise Kokoskov yönetiminde namağlup sersini devam ettirme niyetinde.

Euroleague’de haftanın keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko mücadelesini Perşembe günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Haber Youtube kanalından izleyebilirsiniz.