ING Basketbol Süper Ligi’nde 3'üncü Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

05.10.2020 - 22:20

ING Basketbol Süper Ligi’nde 3'üncü Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi günü 13.00’te OGM Ormanspor-Anadolu Efes ve 20.00’de Büyükçekmece-Darüşşafaka Tekfen mücadeleleri Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta sadece Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji mücadelesini ekranlara taşıyan Tivibu Spor, bu hafta Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Cumartesi günü 13.00’teki OGM Ormanspor-Anadolu Efes ve 20.00’deki Büyükçekmece-Darüşşafaka Tekfen mücadelelerini şifresiz olarak Tivibu Spor’dan izleyebilirsiniz.

OGM Ormanspor Zorlu Fikstürün Son Dönemecinde

Lige Fenerbahçe Beko deplasmanında giriş yapan OGM Ormanspor, ikinci haftada Galatasaray’ı konuk etti. İki haftada da mağlup olan OGM Ormanspor, şimdi de Anadolu Efes’i konuk edecek. Ormanspor, zorlu fikstürün son maçında Anadolu Efes’e sürpriz yapma peşinde olacak.

Anadolu Efes ise sezonun ilk bölümünde geçtiğimiz sezonun uzağında bir görüntü ortaya koyuyor. Ligde oynadığı iki maçı da kazanmasına rağmen çok tempolu bir oyun oynayamayan Anadolu Efes’te herkes Larkin’in geri dönmesini bekliyor. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom’u mağlup eden Anadolu Efes, 3’te 3 için Ormanspor deplasmanına çıkacak.

İki ekibin geçtiğimiz sezon oynanan iki maçında da sahadan galibiyetle ayrılan taraf, Anadolu Efes olmuştu. Cumartesi günü 13.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Daha Dirençli Bir Büyükçekmece

Geçtiğimiz sezona nazaran daha iyi bir takım kuran Büyükçekmece, sezona Petkim Spor galibiyetiyle başlamıştı. Sezonun ikinci haftasında Tofaş’a konuk olan Büyükçekmece, mücadeleyi 94-85 kaybetti. Bununla birlikte oynanan iki maçta hem Anderson hem de Eldridge’in iyi oyunları, gelecek adına umut vericiydi.

Darüşşafaka ise geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanan bu mücadeleyi, Bahçeşehir Koleji 91-95 kazandı. Darüşşafaka’da Doğuş Özdemiroğlu’nun 34 sayı, 2 ribaunt, 1 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.

İki ekibin geçtiğimiz sezon oynanan maçlarında sahadan galip ayrılan taraf, Darüşşafaka Tekfen olmuştu. Büyükçekmece, rakibini en son 2018/19 sezonunda mağlup etmeyi başarmıştı. Cumartesi günü 20.00’de başlayacak olan bu mücadele, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.