Milli Takımın Almanya, Rusya ve Sırbistan Maçları TRT’de

05.10.2020 - 11:29

Milli Takımın Almanya, Rusya ve Sırbistan Maçları TRT’de

Milli takımın Uluslar Ligi’nde oynayacağı Rusya ve Sırbistan maçları TRT 1, Almanya hazırlık maçı ise TRT Spor ekranlarında olacak. Antrenmanlar, basın toplantıları ise A Spor, beIN Sports Haber ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Milli takımımız Uluslar Ligi’nde maçlarına 11 ve 14 Ekim tarihlerinde oynanacak iki maçla devam edecek. 11 Ekim’deki Rusya-Türkiye mücadelesi ve 14 Ekim’deki Türkiye-Sırbistan mücadeleleri 21.45’te başlayacak. Bu iki mücadele de her zaman olduğu gibi TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca bu maçlar öncesinde milli takımımız Almanya ile bir hazırlık maçı oynayacak. Almanya-Türkiye hazırlık maçı da 7 Ekim Çarşamba günü 21.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.

Almanya İle İkinci Hazırlık Maçı

Çarşamba günü hazırlık maçındaki rakibimiz Almanya ile daha önce Euro 2008 ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşı karşıya geldik. 2005 yılında bir hazırlık maçı da yaptığımız Almanya’yı mağlup ettiğimiz tek maç da, bu hazırlık maçı olmuştu. 

Euro 2012 elemelerinde karşılaştığımız Almanya’ya karşı milli takımımız, sahadan iki maçtan da mağlup ayrılmıştı. Son turnuvalarda istediği sonuçları alamayan Almanya ile milli takımımız arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba günü 21.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Uluslar Ligi’nde Kritik Dönemeç 

Birçok ülkenin hazırlık turnuvası olarak gördüğü Uluslar Ligi’nde, ilk iki maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Önce Macaristan mağlubiyeti, daha sonrasında da Sırbistan beraberliği ile turnuvaya giriş yaptık. Grubun lideri olan Rusya ve ilk maçta pozisyon bulmaktan zorlandığımız Sırbistan karşısında kazanarak grupta iddialı olmaya çalışacağız.

Rusya-Türkiye maçını 11 Ekim Pazar günü, Türkiye-Sırbistan mücadelesini ise 14 Ekim Çarşamba günü 21.45’ten itibaren TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Basın Toplantıları A Spor, beIN Sports Haber ve TRT Spor Ekranlarında

Kritik müsabakalar öncesinde antrenmanlardan görüntüler, basın toplantıları ise her milli maç haftasında olduğu gibi A Spor, beIN Sports Haber ve TRT Spor ekranlarında olacak. Maçlardan bir gün önce yapılacak basın toplantılarını ve son antrenmanları bu ekranlardan takip edebileceksiniz.