Ertem Şener Beyaz TV’den Ayrıldı

03.10.2020 - 10:29

Ertem Şener Beyaz TV’den Ayrıldı

Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının moderatörlüğünü yapan Ertem Şener, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Şener, herhangi bir gerekçe paylaşmadı ve kendi isteğiyle Beyaz TV’den ayrıldığını dile getirdi.

Yıllardır Beyaz TV ekranlarında boy gösteren Ertem Şener, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının sunuculuğunu yapıyordu. Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Sinan Engin’le yıllardır imza attıkları programlardan ayrıldığını açıklayan Ertem Şener’in bu açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Önümüzdeki dönemde konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor. 

Kovuldu İddialarına Yanıt

Ertem Şener’in Beyaz TV’den ayrıldığına dair dedikodular bazı görsel ve yazılı basın organlarında yer almaya başlamıştı. İddialar arasında Ertem Şener’in Beyaz TV’den kovulduğu da yer alıyordu. Kendi Twitter hesabından bu iddialara yanıt veren Şener, kendi isteğiyle Beyaz TV’den ayrıldığını kamuoyuyla paylaştı. 

Kamuoyuna açıklamam;

Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün “KENDİ İSTEĞİMLE”  yollarımı ayırdım.

Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim

Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim.

Ayrılık Sonrası Yeni Adresi Açıklamadı

Ertem Şener, Beyaz TV’den ayrılmasının ardından yeni adresinin neresi olacağını henüz açıklamadı. Bununla birlikte çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddialardan biri Ertem Şener’in Beyaz Futbol ile yola devam edeceği yönünde. Diğer bir iddia ise Ertem Şener’in farklı bir platformda maç anlatımlarına geri döneceği şeklinde. Geçtiğimiz sezon Uçankuş TV’de Portekiz Liga NOS maçlarını anlatan Şener’in önümüzdeki günlerde yeni adresi konusunda bir açıklama yapması bekleniyor. 

Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya‘da doğmuştur.  TGRT‘de 1996’da profesyonelliğe adım atan Şener, burada İtalya Serie A maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yapmıştır. Şener, 1997 Ağustos’unda Star TV‘ye transfer olmuştur. Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. 

2011 yılından bu yana Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, bu görevinden ayrıldığını açıkladı.